ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Στο πλευρό του Μέσι η Μπαρτσελόνα

Argentinas Lionel Messi reacts after missing a chance to score during a 2018 Russia World Cup qualifying soccer match between Argentina and Chile at the Monumental stadium in Buenos Aires, Argentina, Thursday March 23, 2017. At left is Argentinas Lionel Messi. (AP Photo/Victor R. Caivano)
Argentinas Lionel Messi reacts after missing a chance to score during a 2018 Russia World Cup qualifying soccer match between Argentina and Chile at the Monumental stadium in Buenos Aires, Argentina, Thursday March 23, 2017. At left is Argentinas Lionel Messi. (AP Photo/Victor R. Caivano) AP

Στο πλευρό του Λιονέλ Μέσι βρίσκεται η Μπαρτσελόνα, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση υπεράσπισης προς τον 29χρονο επιθετικό, αναφορικά με την τιμωρία που του επιβλήθηκε από τη FIFA.

Ανακοίνωση υπέρ του Λιονέλ Μέσι εξέδωσε η Μπαρτσελόνα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της. Μάλιστα, οι "μπλαουγκράνα" αναφέρουν ότι η απόφαση της FIFA είναι άδικη προς τον 29χρονο επιθετικό.

Υπενθυμίζουμε ότι την Τρίτη (28/3) η Παγκόσμια Ομοσπονδία αποφάσισε να τιμωρήσει με τέσσερις αγωνιστικές τον Αργεντινό σούπερσταρ. Αφορμή για την παραπάνω απόφαση ήταν η συνομιλία που είχε με βοηθό διαιτητή, ύστερα από τη νίκη της "albiceleste" κόντρα στη Χιλή (1-0).

Το φύλλο αγώνα αναφέρει ότι ο ποδοσφαιριστής εξύβρισε τον βοηθό και γι' αυτό η FIFA αποφάσισε να του επιβάλλει τέσσερις αγωνιστικές αποκλεισμό απ' τις υποχρεώσεις της Αργεντινής για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Μπαρτσελόνα δεν έμεινε αμέτοχη σε αυτή την εξέλιξη κι έβγαλε ανακοίνωση, με την οποία τάσσεται υπέρ του Λιονέλ Μέσι. Τον χαρακτηρίζει ως παράδειγμα προς μίμηση εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων.

"Η Μπαρτσελόνα εκφράζει την έκπληξη και την αγανάκτησή της αναφορικά με την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της FIFA, η οποία τιμώρησε με τέσσερις αγωνιστικές τον Λιονέλ Μέσι.

Η οικογένεια της Μπαρτσελόνα θεωρεί ότι αυτή η απόφαση είναι άδικη για τον ποδοσφαιριστή της Αργεντινής κι εντελώς δυσανάλογη της συμπεριφοράς του. Είναι βέβαιο ότι τασσόμαστε υπέρ του Λέο, επειδή ξέρουμε ότι έχει υποδειγματική συμπεριφορά τόσο εντός, όσο κι εκτός γηπέδων".

AP Photo/Victor R. Caivano

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ