ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Στο "απόσπασμα" ο Νεϊμάρ

Στο "απόσπασμα" ο Νεϊμάρ

Η Μπαρτσελόνα διανύει περίοδο κρίσης κι ο Νεϊμάρ επίσης, με το Βραζιλιάνο άσο να βρίσκεται στο επίκεντρο της κριτικής. Αγωνιστικής κι εξωαγωνιστικής.

Διαδοχικά τα σοκ για την Μπαρτσελόνα, καθώς η Βαλένθια νίκησε με 2-1 στο "Καμπ Νόου", έτσι η Ατλέτικο Μαδρίτης έπιασε τους "μπλαουγκράνα" στην κορυφή, με την Ρεάλ να είναι έναν βαθμό πίσω τους με την Primera Division να "παίρνει φωτιά". Τρίτη σερί ήττα για την ομάδα της Βαρκελώνης στο πρωτάθλημα, κάτι που είχε να συμβεί 13 χρόνια και συγκεκριμένα από τον Ιανουάριο/Φεβρουάριο του 2003.

Η "Μπάρτσα" είναι σε κρίση, ουδείς αμφιβάλλει. Το MSN (Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ) επίσης. Αλλά στο τελευταίο όνομα φαίνεται ότι συγκεντρώνεται η μερίδα του λέοντος των κριτικών. Πρωτίστως, αγωνιστικά. Όπως αναφέρει η "Mundo Deportivo", ο Βραζιλιάνος κάνει τη μεγαλύτερη "κοιλιά" του κατά τη διάρκεια της σεζόν, ενώ φαίνεται ότι διακατέχεται κι από άγχος. Στο ματς με τις "νυχτερίδες", στο "Καμπ Νόου", ο Βραζιλιάνος άσος είχε 20 χαμένες μπαλιές, προσπαθώντας να τροφοδοτήσει κάποιον συμπαίκτη του. Ο αλτρουισμός δεν έλειψε από το MSN (ο Μέσι έψαξε τον Νειμάρ οκτώ φορές, ο Νειμάρ τον Μέσι επτά τον Σουάρες τρεις) στο ματς, αλλά γι' ακόμη ένα δε φάνηκε αρκετό.

Στο "απόσπασμα" ο Νεϊμάρ

Στον εξωαγωνιστικό τομέα, σύμφωνα με τη "Vanguardia", υπάρχει ανησυχία στους "μπλαουγκράνα" για το στιλ ζωής του Βραζιλιάνου άσου. Κι αυτό γιατί έχει βεβαρημένο πρόγραμμα κυρίως λόγω υποχρεώσεων προς τους χορηγούς. Πέραν των χορηγών, ο Νεϊμάρ φροντίζει να κάνει αισθητή την παρουσία του σε διάφορες εκδηλώσεις με φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ προκαλεί ερωτήματα και με τις ενδυματολογικές του προτιμήσεις όπως για παράδειγμα στην τελετή μνήμης του προσφάτως εκλιπόντος, Γιόχαν Κρόιφ (φωτογραφία άνω).

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ