ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα ο γιος του Μέσι

BARCELONA, SPAIN - NOVEMBER 28:  Lionel Messi of FC Barcelona kisses his son Thiago ahead of the La Liga match between FC Barcelona and Real Sociedad de Futbol at Camp Nou on November 28, 2015 in Barcelona, Spain.  (Photo by David Ramos/Getty Images)
BARCELONA, SPAIN - NOVEMBER 28: Lionel Messi of FC Barcelona kisses his son Thiago ahead of the La Liga match between FC Barcelona and Real Sociedad de Futbol at Camp Nou on November 28, 2015 in Barcelona, Spain. (Photo by David Ramos/Getty Images) GETTY IMAGES

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ισπανικού ραδιοφωνικού σταθμού "Cadena SER", ο 4χρονος γιος του Λιονέλ Μέσι, Τιάγκο πρόκειται να ενσωματωθεί άμεσα στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα.

Μπορεί ο γιος του Λιονέλ Μέσι, Τιάγκο να μην έχει κλείσει καν το 4ο έτος της ηλικίας του, αλλά οι διοικούντες την Μπαρτσελόνα έχουν κινήσει ήδη τις διαδικασίες προκειμένου να ενσωματωθεί στις ακαδημίες των "μπλαουγκράνα".

Οι Καταλανοί, μέχρι πρότινος, δεν είχαν τμήματα για παιδιά κάτω των 6 ετών στο "FCBEscola" (σ.σ. το σχολείο της Μπαρτσελόνα). Όμως, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ισπανικού ραδιοφωνικού σταθμού "Cadena SER", οι διοικούντες την ισπανική ομάδα αποφάσισαν να αρχίσουν πιλοτικά ένα πρόγραμμα για παιδιά από 3 έως 5 ετών, με τον Μέσι junior να είναι μεταξύ των πρώτων που θα συμμετάσχουν στη νέα προσπάθεια.

Άλλωστε, όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, οι αρχικές δοκιμές θα γίνουν με τα παιδιά των ποδοσφαιριστών της πρώτης ομάδας της Μπαρτσελόνα. Βέβαια, νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, ο "Λέο" είχε ερωτηθεί από δημοσιογράφους αν ο γιος του ενδιαφέρεται να ακολουθήσει τα βήματά του και δεν εμφανίστηκε ιδιαίτερα... αισιόδοξος.

"Δεν του αγοράζω πολλές μπάλες. Ούτε τον αναγκάζω να παίζει γιατί δεν δείχνει να του αρέσει πάρα πολύ. Θα δούμε αν μέσω του νέου προγράμματος δείξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Θα είναι μία καλή αρχή", ανέφερε χαρακτηριστικά.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ