ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

"Στις 29 Μαΐου ο προπονητής της Μπαρτσελόνα"

Barcelona's manager Luis Enrique, left smiles beside Athletic Bilbao's manager Ernesto Valverde, during the Spanish Copa del Rey, 16 round, first leg soccer match, between FC Barcelona and Athletic Bilbao, at San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Thursday, Jan.5, 2017. FC Barcelona lost the match 2-1. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Barcelona's manager Luis Enrique, left smiles beside Athletic Bilbao's manager Ernesto Valverde, during the Spanish Copa del Rey, 16 round, first leg soccer match, between FC Barcelona and Athletic Bilbao, at San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Thursday, Jan.5, 2017. FC Barcelona lost the match 2-1. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP

Στο τέλος του μήνα θα γίνει γνωστός ο "εκλεκτός" της Μπαρτσελόνα για τη διαδοχή του Λουίς Ενρίκε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, όπως επιβεβαίωσαν από τον σύλλογο.

Θέμα ημερών είναι η ανακοίνωση του διαδόχου του Λουίς Ενρίκε στην Μπαρτσελόνα, όπως επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του συλλόγου, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, μετά από τον αγώνα με την Εϊμπαρ στο "Καμπ Νόου" για την τελευταία αγωνιστική της Primera Division.

Τη Δευτέρα 29 Μαΐου, δύο ημέρες μετά από τον τελικό Copa del Rey με αντίπαλο την Αλαβές στο "Βιθέντε Καλδερόν", θα ανοίξουν όλα τα χαρτιά, υποστήριξε ο διοικητικός ηγέτης των "μπλαουγκράνα".

"Θα περιμένουμε μέχρι το τέλος της σεζόν. Τη Δευτέρα 29 του μήνα, το διοικητικό συμβούλιο και ο Ρόμπερτ Φερνάντεθ (σ.σ. αθλητικός διευθυντής του συλλόγου) θα μας παρουσιάσουν την πρότασή τους για τον αντικαταστάτη του Λουίς Ενρίκε. Πρέπει να περιμένουμε, μέχρι να ανακοινώσουμε κάτι", τόνισε.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποτελεί το μεγάλο φαβορί για την ανάληψη της ηγεσίας των "μπλαουγκράνα" και σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει αρχίσει ήδη αναζήτηση για σχολείο στη Βαρκελόνη για τα παιδιά του, ενώ ψάχνει και για σπίτι.

Ο ίδιος ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού ρωτήθηκε ξανά για το ζήτημα, μετά από τον τελευταίο αγώνα της Αθλέτικ Μπιλμπάο στο πρωτάθλημα, την εκτός έδρας ήττα με 3-1 από την Ατλέτικο Μαδρίτης, ωστόσο υποστήριξε ότι θα απαντήσει σχετικά με το μέλλον του την επόμενη εβδομάδα.

Photo credits: AP Photo/Alvaro Barrientos

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ