ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Στήριξη του Μπαρτομέου στον Βαλβέρδε

Barcelona coach Ernesto Valverde follows the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Roma and FC Barcelona at Rome's Olympic Stadium, Tuesday, April 10, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini)
Barcelona coach Ernesto Valverde follows the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Roma and FC Barcelona at Rome's Olympic Stadium, Tuesday, April 10, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Την στήριξή του στον Ερνέστο Βαλβέρδε εξέφρασε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, στην διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο Cadena Ser.

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, στην διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Cadena Ser", εξέφρασε την στήριξή του στον προπονητή της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε. Με τον τρόπο αυτό θέλησε να βάλει τέλος στη σεναριολογία γύρω από το όνομά του και το μέλλον του στους "μπλαουγκράνα".

"Είναι ψευδές ότι απειλείται η θέση του Βαλβέρδε. Έχει δύο χρόνια συμβόλαιο και αυτό είναι το έργο του. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από αυτόν και εγώ μιλάω τακτικά μαζί του. Δεν έχουμε μιλήσει γι 'αυτό το θέμα. Ύστερα από αυτό που έκανε στην ομάδα από το καλοκαίρι, κανείς δεν μπορεί να αμφιβάλει. Αυτό που συνέβη στην Ρώμη, ήταν άσχημο για όλους, όμως κανείς από το συμβούλιο δεν αμφισβήτησε την Βαλβέρδε", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπαρτομέου.

AP Photo/Andrew Medichini

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ