ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Στην Μπαρτσελόνα μέχρι το 2022 ο Σέρτζι Ρομπέρτο με ρήτρα-μαμούθ

Στην Μπαρτσελόνα μέχρι το 2022 ο Σέρτζι Ρομπέρτο με ρήτρα-μαμούθ

H Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Σέρτζι Ρομπέρτο μέχρι το καλοκαίρι του 2022, τοποθετώντας, παράλληλα, και μία ιδιαίτερα υψηλή ρήτρα αποδέσμευσης.

Κάτοικος Βαρκελώνης μέχρι το καλοκαίρι του 2022 θα παραμείνει ο Σέρτζι Ρομπέρτο. Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Ισπανού μέσου γι' ακόμα τεσσεράμισι χρόνια, τοποθετώντας και ρήτρα αποδέσμευσης, η οποία ανέρχεται στα 500.000.000 ευρώ!

Ο 25χρονος χαφ αποτελεί ένα βασικό "γρανάζι" στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε, μετρώντας τη φετινή σεζόν ένα γκολ και εφτά ασίστ σε 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Συνολικά, με τους "μπλαουγκράνα", ο Σέρτζι Ρομπέρτο έχει σημειώσει εφτά τέρματα και έχει μοιράσει 23 ασίστ σε 177 αγώνες.

Η δυνατότητα που έχει να αγωνίζεται τόσο στη μεσαία γραμμή όσο κι ως μπακ, τον κάνει ιδιαίτερα σημαντικό στους Καταλανούς, αφού "λύνει" τα χέρια των εκάστοτε προπονητών της ομάδας. Η ποιότητά του είναι αδιαμφισβήτητη, γι' αυτό το λόγο, άλλωστε, κατά το παρελθόν, είχαν εκφράσει ενδιαφέρον για χάρη του η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Γιουβέντους. Όμως, οι διοικούντες την "Μπάρτσα" κινήθηκαν ταχύτατα και κατάφεραν να τον "δέσουν" γι' ακόμα 4,5 χρόνια.

Η ανακοίνωση:

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ