ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Στην Ιαπωνία για τρία χρόνια λόγω χορηγού της Μπαρτσελόνα ο Ινιέστα

Στην Ιαπωνία για τρία χρόνια λόγω χορηγού της Μπαρτσελόνα ο Ινιέστα
AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Ο Αντρές Ινιέστα δεν θα καταλήξει στην Κίνα, αλλά θα πάει στην Ιαπωνία για την επόμενη σελίδα της ποδοσφαιρικής καριέρας του εξαιτίας της... Μπαρτσελόνα.

Η Κίνα έγινε... Ιαπωνία για τον Αντρές Ινιέστα. Λίγες ώρες μετά από την ανακοίνωση της κινεζικής Τσόνγκινγκ Ντάνγκνταϊ Λίφαν ότι δεν θα υπογράψει τον Ισπανό διεθνή ως ποδοσφαιριστή, αλλά θα συνεργαστεί μαζί του σε άλλο επίπεδο, ισπανικό ΜΜΕ αποκάλυψε τον πραγματικό προορισμό του.

Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα θα αγωνίζεται στην Ιαπωνία για τα επόμενα τρία χρόνια σύμφωνα με τον μαδριλένικο ραδιοφωνικό σταθμό "Cadena Ser". Το ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι η πρόταση αφορά συμβόλαιο με 25.000.000 ευρώ ετησίως, που ήρθε απευθείας από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Βίσελ Κόμπε, Χιρόσι Μικιτάνι.

Ο ιαπωνικός σύλλογος ανήκει εξ ολοκλήρου εδώ και τέσσερα χρόνια στην ιαπωνική εταιρία ηλεκτρονικού εμπορίου "Rakuten", η οποία αποτελεί και τον χορηγό της φανέλας της Μπαρτσελόνα.

Η σχέση αυτή έφερε και την επαφή μεταξύ Μικιτάνι και Ινιέστα και σύμφωνα με το "Cadena Ser" οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια κι έχουν έρθει σε πλήρη συμφωνία.

Στο Κόμπε, ο 34χρονος μεσοεπιθετικός θα βρει ακόμα έναν πασίγνωστο ποδοσφαιριστή, τον Λούκας Ποντόλσκι, ο οποίος βρίσκεται στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου από τον Μάρτιο του 2017 και φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Βίσελ.

Την περσινή σεζόν, η ομάδα τερμάτισε στην 9η θέση της J1 League και φέτος, μετά από 13 αγωνιστικές βρίσκεται στη 10η θέση με 16 βαθμούς, 18 πίσω από την πρωτοπόρο Σανφρέτσε Χιροσίμα.

Photo credits: AP Photo/Alastair Grant

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ