ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Στα 400.000.000 (!) ευρώ η νέα ρήτρα του Μέσι

FC Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Osasuna at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 26, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Osasuna at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 26, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Λιονέλ Μέσι και Μπαρτσελόνα αναμένεται να επεκτείνουν τη συνεργασία τους με τη ρήτρα αποδέσμευσης του Αργεντινού αστέρα από τους "μπλαουγκράνα" να... "εκτοξεύεται" στα ύψη.

Το είπε και ο ίδιος ο Λιονέλ Μέσι στη συνέντευξη που παραχώρησε στο "ESPN" ότι "θα ήθελε να τελειώσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα".

Ο Αργεντινός θα επεκτείνει τη συνεργασία του με τους "μπλαουγκράνα" μέχρι και το 2021, όταν λήγει η τωρινή θητεία του νυν προέδρου της ομάδας της Βαρκελώνης, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, και τα συμβόλαια των Λουίς Σουάρες και Νεϊμάρ.

Στο συμβόλαιο θα υπάρχει, επίσης, και η οψιόν επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών για ένα ακόμη χρόνο. Μέχρι και το 2022, δηλαδή.

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του "Cadena Ser", η ρήτρα αποδέσμευσης του "Pulga" θα "εκτοξευτεί". Από το ποσό των 250.000.000 ευρώ στο οποίο οριοθετείται τώρα, θα πάει σε αυτό των 400.000.000 ευρώ (!).

Η Μπαρτσελόνα θέλει να κόψει... την "όρεξη" στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Λιονέλ Μέσι και σύμφωνα με τον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό, οι ανακοινώσεις θα έρθουν μέσα στον Ιούνιο.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ