ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Σουάρες: "Στην ομάδα των ονείρων μου"

Σουάρες: "Στην ομάδα των ονείρων μου"

Ο Λουίς Σουάρες παρουσιάστηκε και επίσημα από τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι αποτελεί, πλέον, μέλος της ομάδας των παιδικών του ονείρων.

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα παρουσίασε και επίσημα τον Λουίς Σουάρες, τον οποίον απέκτησε από τη Λίβερπουλ έναντι 81.000.000 ευρώ και στον οποίο τοποθετήθηκε ρήτρα 200.000.000 ευρώ, με τον Ουρουγουανό επιθετικό να πλέει σε πελάγη ευτυχίας για την εκπλήρωση των ονείρων του και να θεωρεί παρελθόν τα γεγονότα που οδήγησαν στην τιμωρία του από τη FIFA.

Παραδέχτηκε επίσης ότι κατέφυγε σε ειδικούς για να εξασφαλίσει την αποφυγή παρόμοιων περιστατικών στο μέλλον.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λουίς Σουάρες κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασής του:

Για τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα και τους στόχους του: "Το όνειρο πολλών ετών, να αγωνιστώ στην Μπαρτσελόνα γίνεται πραγματικότητα. Από παιδί, το ήθελα. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου για την υποδοχή. Δεν αισθάνομαι αστέρι, τα αστέρια είναι στον ουρανό, υπάρχουν ποδοσφαιριστές που είναι σημαντικοί και αυτό που φέρνω είναι στοιχεία για να κατακτήσουμε τίτλους.

Για το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του, μετά τη λήξη της τιμωρίας του, απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης: "Για το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, μένει ακόμη χρόνος. Θα δουλεύω σκληρά για να κάνω όσο το δυνατό καλύτερο ντεμπούτο, από άποψη φυσικής κατάστασης."

Για την τιμωρία του από τη FIFA: "Η τιμωρία είναι αυτή που είναι, αλλά είναι ένα θέμα προσωπικό, που το έχω χειριστεί με επαγγελματίες. Δε θέλω να γυρίσω πίσω (χρονικά). Μετά από όλο αυτό που μου συνέβη ήμουν καταθλιπτικός και δεν είχα όρεξη να κάνω τίποτα. Όταν έμεινα μόνος μου, με την οικογένειά μου, κατάλαβα ότι έπρεπε να αποδεχτώ την πραγματικότητα. Το μάθημα που πήρα, το κρατώ για μένα τον ίδιο. Πρέπει να είμαι προσεκτικός και να προσπαθήσω να ξεχάσω."

Σουάρες: "Στην ομάδα των ονείρων μου"

Για τη συνύπαρξή του με τους Νεϊμάρ και Μέσι: "Το να μοιράζεσαι την επιθετική γραμμή και τα αποδυτήρια με την ποιότητα παικτών όπως ο Νεϊμάρ και ο Μέσι, είναι κάτι που σε εμπνέει. Θα κάνουμε τα πάντα να κερδίσουμε τίτλους. Η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια, είναι φανταστική, το βλέπω τις τέσσερις αυτές ημέρες. Έρχομαι για να βοηθήσω την ομάδα, είμαι επιθετικός και μου αρέσει να βάζω γκολ."

Για το αν είχε προτάσεις από άλλες ομάδες (συγκεκριμένα η ερώτηση ήταν αν είχε την επιλογή να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης): ''Υπήρχαν επιλογές να πάω σε άλλες ομάδες, αλλά όταν έπεσε στο τραπέζι αυτή της Μπαρτσελόνα, ήθελα μόνο να έρθω εδώ"

Για το γόνατό του: "Με ενόχλησε μετά από τόσο καιρό απραξίας, αλλά αυτές τις εβδομάδες εκμεταλλεύτηκα το χρόνο για να ενδυναμώσω το πόδι μου και τώρα δε με ενοχλεί, καθόλου."

Για το αν οι κριτικές θα είναι πιο αυστηρές, τώρα που αγωνίζεται με την Μπαρτσελόνα: "Όταν είσαι στην Μπαρτσελόνα, θα σε περάσουν από κόσκινο. Αποδέχομαι όλων των τύπων τις κριτικές"

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ