ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Σουάρες: "Πίεση και ένταση..."

Σουάρες: "Πίεση και ένταση..."

Ο Λουίς Σουάρες αποκάλυψε σε συνέντευξη στον Guardian τι τον οδήγησε να δαγκώσει τον Κιελίνι, ενώ απέρριψε τις κατηγορίες περί ρατσισμού. Δείτε το πρωτοσέλιδο.

Με ένα εντυπωσιακό πρωτοσέλιδο κυκλοφορεί το αθλητικό ένθετο του Guardian στο οποίο φιγουράρει ο Λουίς Σουάρες, με τον Ουρουγουανό στη συνέντευξη που παραχώρησε να αρνείται τις κατηγορίες περί ρατσισμού προς τον Πατρίς Εβρά και να εξομολογείται τα κίνητρα του επεισοδίου με τον Κιελίνι στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

"Καθένας έχει τον τρόπο του να αμύνεται. Στην περίπτωσή μου η πίεση και η ένταση έφεραν αυτό το αποτέλεσμα. Υπάρχουν άλλοι ποδοσφαιριστές που στη θέση μου θα έδιναν μία κλωτσιά στο πόδι του άλλου ή μία γροθιά στο πρόσωπο. Αυτό που συνέβη στον Κιελίνι, μοιάζει το χείριστο. Καταλαβαίνω ότι το να δαγκώνεις ακούγεται τόσο άσχημα. Ήταν μία παρόρμηση, μία αυθόρμητη αντίδραση."

Σουάρες: "Πίεση και ένταση..."

Για τη ρατσιστική επίθεση στον Εβρά με τη λέξη "νέγρος" είπε : "Η λέξη νέγρος είναι μία λέξη που χρησιμοποιείται συχνά στην Ουρουγουάη, ανεξάρτητα από το εάν είσαι μαύρος ή όχι. Απλά λέμε: Γιατί νέγρε; Ξέρω ότι έκανα λάθος με το δάγκωμα, αλλά με κατηγόρησαν για ρατσισμό, χωρίς καμία απόδειξη. Υπήρχαν τόσες κάμερες, αλλά καμία απόδειξη. Με πονάει."

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ