ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Σουάρες: "Οι δαγκωματιές μου δεν ήταν σαν του Τάισον"

NATAL, BRAZIL - JUNE 24:  Luis Suarez of Uruguay looks on during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group D match between Italy and Uruguay at Estadio das Dunas on June 24, 2014 in Natal, Brazil.  (Photo by Mike Hewitt - FIFA/FIFA via Getty Images)
NATAL, BRAZIL - JUNE 24: Luis Suarez of Uruguay looks on during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group D match between Italy and Uruguay at Estadio das Dunas on June 24, 2014 in Natal, Brazil. (Photo by Mike Hewitt - FIFA/FIFA via Getty Images) FIFA VIA GETTY IMAGES

Στην αυτοβιογραφία του με τίτλο "Λουίς Σουάρες, η ζωή μου: Πέρασα την γραμμή", ο Ουρουγουανός αναφέρεται στις δαγκωματιές στον Κιελίνι, στην τιμωρία του, στη Λίβερπουλ και σε άλλα θέματα.

Για πολλούς είναι ο καλύτερος επιθετικός αυτή την στιγμή στον κόσμο. Πραγματικός "δολοφόνος" για τις αντίπαλες άμυνες, αν και πολλάκις προσπαθεί με τα καμώματά του να δώσει και μια... κυριολεκτική πινελιά.

Ο Λουίς Σουάρες είναι μια προσωπικότητα αμφιλεγόμενη. Έχει πολλούς υποστηρικτές, αλλά και πολλούς που τον υποστηρίζουν, Άλλωστε, καθένας που ξεχωρίζει στον τομέα του και ξεφεύγει από τον μέσο όρο, έχει θαυμαστές και πολέμιους.

Στην αυτοβιογραφία του με τίτλο Λουίς Σουάρες, η ζωή μου: Πέρασα την γραμμή", ο Ουρουγουανός αναφέρεται σε γεγονότα που μόνο... αναίμακτα δεν πέρασαν, αφού προκάλεσαν μεγάλο ντόρο. Με πιο πρόσφατη βέβαια την δαγκωματιά στον Κιελίνι, που δεν ήταν η πρώτη.

Έδωσε τις απαντήσεις του, μετέφερε τα συναισθήματά του και το παρασκήνιο της ιστορίας αυτής, ενώ δεν έμεινε μόνο εκεί. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στη Λίβερπουλ, την ομάδα που εκτόξευσε την καριέρα του, προτού πάρει μετεγγραφή στην Μπαρτσελόνα.

Η "Sport" αποκάλυψε χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την αυτοβιογραφία του Σουάρες, που σίγουρα θα προκαλέσει μεγάλες συζητήσεις. Ειδικά, δε, αν μαθευτεί το πλήρες περιεχόμενό της...

"Με μεταχειρίστηκαν σαν εγκληματία", είπε ο Ουρουγουανός και αποκαλύπτει ότι δεν έκλαψε όταν έμαθε την είδηση της τιμωρίας, γιατί ήταν μπροστά ο προπονητής της εθνικής Ουρουγουάης, Όσκαρ Ταμπάρεζ

"Ήταν λάθος μου", είπε πάντως και συνέχισε: Ήταν λάθος μου. Ήταν η τρίτη φορά που μου συνέβη και χρειαζόμουν βοήθεια. Παρόλα αυτά, ήμουν ο εύκολος στόχος.

Το να δαγκώσεις προκαλεί μεγάλη εντύπωση σε πολύ κόσμο αλλά δεν είναι τόσο σοβαρό, τουλάχιστον στις δικές μου περιπτώσεις. Καμία από τις δαγκωματιές δεν ήταν όπως αυτή του Τάισον στο Χόλιφιλντ".

Θυμάται πως ήταν η πρώτη μέρα στ' αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα, όταν ακυρώθηκε η τιμωρία του και σύμφωνα με τον Σουάρες ο Λουίς Ενρίκε είπες το εξής: "Τελικά τον έβγαλαν από το Γκουαντάναμο για να είναι μαζί μας. Όλοι χειροκρότησαν τον απελευθερωμένο φυλακισμένο και προσπάθησα να μην κοκκινίσω".

Παράλληλα, ο διεθνής Ουρουγουανός φορ της Μπαρτσελόνα, είπε πως ήταν ο Στίβεν Τζέραρντ εκείνος που τον έπεισε να μην πάει στην Άρσεναλ και το αποτέλεσμα τον δικαίωσε:

"Έβλεπε μπροστά. Μου είπε να μείνω και να παίξω καλά στη Λίβερπουλ και ότι την επόμενη σεζόν θα με ζητούσαν η Μπάγερν, η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα. 'Θα έρθουν για σένα γιατί έχεις ποιότητα να παίξεις σε οποιονδήποτε', μου είπε".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ