ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Σουάρες: "Το σημαντικότερο γκολ της καριέρας μου"

Σουάρες: "Το σημαντικότερο γκολ της καριέρας μου"

Ως το πιο σημαντικό γκολ σε όλη του την καριέρα χαρακτήρισε το νικητήριο κόντρα στη Ρεάλ ο Λουίς Σουάρες, ο οποιός περιέγραψε και το πώς κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Κασίγιας.

Ο Λουίς Σουάρες κατέβηκε στο χορτάρι του "Camp Nou" με ανεβασμένη ψυχολογία έχοντας πετύχει επτά γκολ στα οκτώ προηγούμενα παιχνίδια του και απέναντι στη Ρεάλ απέδειξε πως διανύει περιόδο μεγάλου φορμαρίσματος.

Το γκολ του στο 55ο λεπτό με το οποιό έδωσε τη νίκη στους "μπλαουγκράνα" με 2-1 ήταν τρανή επιβεβαίωση της καλής αγωνιστικής του κατάστασης το τελευταίο διάστημα και στο φινάλε του Clasico δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του για τη συνεισφορά του στο +4 της "Μπάρτσα" επί της Ρεάλ.

Σουάρες: "Το σημαντικότερο γκολ της καριέρας μου"

"Αυτό είναι το σημαντικότερο γκολ που έχω πετύχει για τη Μπάρτσα και έχει έξτρα σημασία εξαιτίας του αντιπάλου που είχαμε απέναντί μας", δήλωσε ο 28χρονος στον επίσημη τηλεοπτικό σταθμό της ομάδας, και συνέχισε:

"Απλά προσπάθησα να εκμεταλλευτώ το κενό που υπήρχε μεταξύ των αμυντικών και να είμαι όσο πιο γρήγορος γίνεται ώστε να μη δώσω χρόνο στους στόπερ να αντιδράσουν. Ευτυχώς η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Σουάρες: "Το σημαντικότερο γκολ της καριέρας μου"

Υπήρχε χαρά στα αποδυτήρια, ξέραμε ότι ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι αν θέλαμε να παραμείνουμε στην κορυφή του πρωταθλήματος και να αυξήσουμε το αβαντάζ μας".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ