ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Σουάρες: "Θέλω να μείνω στην Μπαρτσελόνα"

Σουάρες: "Θέλω να μείνω στην Μπαρτσελόνα"

Ο Λουίς Σουάρες αποκάλυψε ότι το μέλλον του ανήκει στην Μπαρτσελόνα και δεν επιθυμεί να αποχωρήσει. Μάλιστα, ανέφερε ότι έχει ξεκινήσει η διαπραγμάτευση για το νέο συμβόλαιο.

Θετικός να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα για ακόμη δύο ή τρία χρόνια, εμφανίστηκε ο Λουίς Σουάρες. Ο Ουρουγουανός έχει συμφωνήσει με τους "μπλαουγκράνα" έως το καλοκαίρι του 2019, αλλά και οι δύο πλευρές επιθυμούν να παρατήνουν τη συνεργασία.

Σε δηλώσεις του ενόψει του αγώνα απέναντι στο Εκουαδόρ (11/11, 01:00 π.μ.), ο 29χρονος επιθετικός τόνισε ότι επιθυμεί να παραμείνει στην Καταλονία. Μάλιστα, επισήμανε πως η διαπραγμάτευση είναι σε καλό δρόμο.

"Κοιτάω μπροστά και θέλω να βοηθώ την ομάδα με γκολ. Η ανανέωση του συμβολαίου μου βρίσκεται σε καλό δρόμο. Επιθυμώ να παραμείνω στην ομάδα και να κερδίσω τίτλους".

Ο Σουάρες μετακόμισε το καλοκαίρι του 2014 απ' τη Λίβερπουλ στην Μπαρτσελόνα κι απ' ότι φαίνεται δεν σκοπεύει να αποχωρήσει. Έχει σκοράρει συνολικά 95 γκολ σε 112 εμφανίσεις με τη φανέλα των "μπλαουγκράνα" σε όλες τις διοργανώσεις.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ