ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Σουάρες σε Μπαρτσελόνα: "Θέλω όσα ο Νεϊμάρ"

Σουάρες σε Μπαρτσελόνα: "Θέλω όσα ο Νεϊμάρ"

Οι επαφές ανάμεσα στον Λουίς Σουάρες και την Μπαρτσελόνα για την πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας τους ξεκίνησαν με την πλευρά του Ουρουγουανού να ζητά γενναία αύξηση αποδοχών.

Το καλοκαίρι του 2014 η Μπαρτσελόνα έστειλε στο Λίβερπουλ κάτι παραπάνω από 80 εκατομμύρια ευρώ για να πάρει από το Άνφιλντ τον Λουίς Σουάρες. Σχεδόν δύο χρόνια αργότερα ο Ουρουγουανός έχει ξεπληρώσει και με το παραπάνω τους "μπλαουγκράνα".

Τα 92 του γκολ στις 104 συμμετοχές με τη φανέλα των Καταλανών είναι το καλύτερο διαπιστευτήριο για το νέο συμβόλαιο που ζητάει ο 29χρονος επιθετικός.

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα, όπως αποκαλύπτουν τα μέσα ενημέρωσης στην Ισπανία, έκατσε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον μάνατζερ του Ουρουγουανού. Ο Πέρε Γκουαρντιόλα, αδερφός του Πεπ, ξεκίνησε τις επαφές ξεκαθαρίζοντας ότι θέλει σημαντική αύξηση των αποδοχών του πελάτη του.

Αυτή τη στιγμή ο Σουάρες είναι ο πέμπτος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης των Καταλανών πίσω από τους Μέσι, Νεϊμάρ, Ινιέστα και Μπουσκέτς. Στόχος του, σύμφωνα πάντα με όσα γράφονται στην Ιβηρική, είναι να προσθέσει στον τραπεζικό του λογαριασμό όσα και ο Νεϊμάρ.

Ο Βραζιλιάνος παίρνει 15.000.000 ετησίως ποσό που ζητά και ο Ουρουγουανός. Η Μπαρτσελόνα δύσκολα θα τα δώσει για έναν παίκτη ο οποίος είναι 29 ετών και οι δύο πλευρές αναζητούν φόρμουλα, ώστε να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι. Η θέληση για ανανέωση της συνεργασίας με καλύτερους οικονομικούς όρους είναι κάτι στο οποίο συμφωνούν αμφότεροι με το νυν τρέχον συμβόλαιο να ολοκληρώνεται το 2019.

Το πιθανότερο σενάριο αυτή τη στιγμή είναι ο Ουρουγουανός να ανανεώσει τη συνεργασία με ένα συμβόλαιο με κλιμακωτές απολαβές μέχρι το 2020 ή το 2021. Εκεί είναι που θα παιχτεί και όλο το παιχνίδι αφού είτε το ποσό θα αυξάνεται με τα χρόνια είτε θα μειώνεται. Αυτό εξαρτάται από την επιθυμία του παίκτη να παραμείνει μέχρι το τέλος της καριέρας του στην Μπαρτσελόνα ή θα θέλει να κυνηγήσει ένα ακόμα μεγάλο συμβόλαιο.

Το τι θα γίνει τελικά θα το δούμε το προσεχές διάστημα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ