ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Σουάρες: "Ο Νεϊμάρ θα ξεπεράσει τον Μέσι"

Σουάρες: "Ο Νεϊμάρ θα ξεπεράσει τον Μέσι"

Έτοιμος να πάρει κάποια στιγμή τη σκυτάλη από τον Μέσι και να γίνει εκείνος ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο είναι, σύμφωνα με τον Λουίς Σουάρες, ο Νεϊμάρ.

Κατά πολλούς ο Λουίς Σουάρες αδικήθηκε όσον αφορά στις υποψηφιότητες για την Χρυσή Μπάλα καθώς -αν και έκανε μία εκπληκτική χρονιά με τη Μπαρτσελόνα όπου τα σάρωσε όλα- έμεινε εκτός της τελικής τριάδας, ωστόσο ο Ουρουγουανός άσος όχι μόνο δεν κρατάει... κακίες αλλά δεν κρύβει και το θαυμασμό του για Μέσι και Νεϊμάρ.

"Ο Μέσι είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Αυτό που εμπνέει εντός γηπέδου είναι θαυμασμός αλλά έξω από αυτό, είναι εκπληκτικό το πόσο ήσυχος και ντροπαλός είναι", δήλωσε αρχικά στην "Barca TV" ο Σουάρες, για να πλέξει κατόπιν το εγκώμιο του Νεϊμάρ και να κάνει μάλιστα πρόβλεψη για κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας από τον Βραζιλιάνο.

"Αυτή τη στιγμή ο Νεϊμάρ είναι ο Νο 2 στον κόσμο, είναι πίσω από τον Λέο αλλά θα συνεχίσει να μαθαίνει από αυτόν επειδή ο Μέσι αποτελεί σημείο αναφοράς.

Σουάρες: "Ο Νεϊμάρ θα ξεπεράσει τον Μέσι"

Σε κάθε παιχνίδι όμως ο Νεϊμάρ κάνει διαφορετικά πράγματα, που είναι δύσκολο να φανταστείς. Πολύ σύντομα θα γίνει ο Νο 1 ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Είναι άξια θαυμασμού η χαρά που έχει για το παιχνίδι και η ταπεινότητά του".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ