ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Σουάρες: "Μέσι ο Νο 1, Νεϊμάρ ο Νο 2"!

Σουάρες: "Μέσι ο Νο 1, Νεϊμάρ ο Νο 2"!

Ο Λουίς Σουάρες έμεινε εκτός της τελικής τριάδας που θα διεκδικήσει τη Χρυσή Μπάλα για το 2015, αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να πλέξει το εγκώμιο των συμπαικτών του, Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ.

Είχε μία άκρως εντυπωσιακή χρονιά με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, βοηθώντας την σημαντικά με τα γκολ και τις ασίστ του να πανηγυρίσει το τρεμπλ (νταμπλ στην Ισπανία, Champions League) και θα είχε κάθε λόγο να είναι στενοχωρημένος για το γεγονός πως σε αντίθεση με τους Μέσι και Νεϊμάρ έμεινε εκτός της τελικής τριάδας που θα διεκδικήσει τη Χρυσή Μπάλα τον Ιανουάριο του 2016.

Παρόλα αυτά, ο Λουίς Σουάρες δείχνει πως έχει ωριμάσει όχι μόνο ποδοσφαιρικά αλλά και ως άνθρωπος, καθώς σε δηλώσεις του έδειξε να μην έχει ίχνος πικρίας ενώ ταυτόχρονα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους παρτενέρ του στη γραμμή κρούσης των Καταλανών.

"Δεν είμαι λυπημένος για το γεγονός πως δεν βρίσκομαι μεταξύ των τριών φιναλίστ, είμαι ευτυχισμένος για τη σεζόν μου.

Σουάρες: "Μέσι ο Νο 1, Νεϊμάρ ο Νο 2"!

Είμαι υπερήφανος που έχω δύο συμπαίκτες μεταξύ των υποψηφίων για τη Χρυσή Μπάλα, το αξίζουν. Ο Λέο είναι το νούμερο ένα, ο Νεϊμάρ είναι το νούμερο δύο στον κόσμο", τόνισε ο Ουρουγουανός άσος και πρόσθεσε αναφορικά με τη Μπαρτσελόνα.

"Γνωρίζω αυτή την πόλη σαν τις παλάμες των χεριών μου, ακόμα και αν μου προσέφεραν τα τριπλάσια ή τα τετραπλάσια από αυτά που κερδίζω τώρα, δεν θα έφευγα. Η οικογένειά μου είναι ευτυχισμένη εδώ και αγαπώ αυτό το σύλλογο".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ