ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Σουάρες για Νεϊμάρ: "Σ' αγαπώ μικρέ μου αδερφέ"

FC Barcelona's Luis Suarez, left, celebrates embracing team mate Neymar after scoring a goal during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valencia at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, March 19, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Luis Suarez, left, celebrates embracing team mate Neymar after scoring a goal during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valencia at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, March 19, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Μετά τον Λιονέλ Μέσι ήρθε η σειρά του Λουίς Σουάρες να αποχαιρετήσει μέσω social media τον Νεϊμάρ, που έχει επιλέξει την Παρί Σεν-Ζερμέν ως νέο κεφάλαιο της καριέρας του.

Τη στιγμή που ακόμη παίζεται το σήριαλ της μεταγραφής του Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα στην Παρί Σεν-Ζερμέν, ο Λουίς Σουάρες ακολούθησε το παράδειγμα του Λιονέλ Μέσι και αποχαιρέτησε μέσω social media τον Βραζιλιάνο.

"Φίλε μου σου εύχομαι το καλύτερο σε ό,τι κι αν έρθει! Σε ευχαριστώ για την στήριξη σου, για όλα όσα έμαθα από εσένα και για τις μοναδικές στιγμές που περάσαμε μαζί! Μείνει όπως είσαι και μην αλλάξεις ποτέ, σ' αγαπώ μικρέ μου αδερφέ", έγραψε ο Ουρουγουανός διεθνής φορ της Μπαρτσελόνα στον λογαριασμό του στο facebook.

Κάπου εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι οι Καταλανοί και η La Liga ψάχνουν κάθε νομική οδό που θα μπορούσε να μπλοκάρει την αποχώρηση του Νεϊμάρ και την μετακόμιση του στο γαλλικό πρωτάθλημα, για λογαριασμό της Παρί Σεν-Ζερμέν.

Photo credits: (AP Photo/Manu Fernandez)

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ