ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Σουάρες: "Έπραξα σωστά που έφυγα από την Λίβερπουλ"

Σουάρες: "Έπραξα σωστά που έφυγα από την Λίβερπουλ"
Σουάρες

Ο Λουίς Σουάρες αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο έφυγε από την Λίβερπουλ και τόνισε πως στόχος του είναι τουλάχιστον ένας τίτλος τη σεζόν.

Τον Ιούλιο του 2014 και μετά από ένα μίνι σίριαλ, η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την απόκτηση του Λουίς Σουάρες από την Λίβερπουλ έναντι του ποσού των 94.000.000 ευρώ. Ένα χρόνο αργότερα, ο Ουρουγουανός επιθετικός αισθάνεται δικαιωμένος, καθώς μετρά ήδη τέσσερις τίτλους με τους "μπλαουγκράνα"!

Συγκεκριμένα Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Τσάμπιονς Λιγκ και ΟΥΕΦΑ Σούπερ Καπ. Όπως φαίνεται αυτός ήταν και ο λόγος που αποχώρησε από τους Reds, κάτι που παραδέχθηκε και ο ίδιος.

"Το να φύγω από την Λίβερπουλ για την Μπαρτσελόνα ήταν η σωστή απόφαση. Είμαι πολύ ευτυχισμένος εδώ, γιατί παίζω στην καλύτερη ομάδα του κόσμου", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Η κατάκτηση τίτλων ήταν το κριτήριο με βάση το οποίο επέλεξα την Μπάρτσα. Το ήξερε από την αρχή και η οικογένεια μου. Αν κοιτάξεις την καριέρα κάποιων παικτών θα διαπιστώσεις πως κάθε χρόνο κερδίζουν από κάτι. Στόχος μου είναι αυτός πλέον".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ