ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Σουάρες: "Δεν ήθελα να με περάσουν για ατομιστή"

Σουάρες: "Δεν ήθελα να με περάσουν για ατομιστή"

Ο Λουίς Σουάρες σε δηλώσεις του αποκάλυψε γιατί δεν έπαιρνε πολλές τελικές προσπάθειες στην αρχή της σεζόν και μίλησε για τις διαφορές στον τρόπο παιχνιδιού ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Λίβερπουλ.

Πολλοί στο ξεκίνημα της χρονιάς έβλεπαν τον Λουίς Σουάρες να είναι διστακτικός και να μην παίρνει επιθετικές πρωτοβουλίες. Η εξήγηση δόθηκε αρκετούς μήνες αργότερα από το στόμα του ίδιου του Ουρουγουανού επιθετικού.

"Δεν είχα χάσει την αίσθηση μου απέναντι από την εστία, απλά δεν ήξερα πως να φερθώ στον αγωνιστικό χώρο. Πρώτα δεν ήθελα οι άλλοι παίκτες να με βλέπουν ως ατομιστή και σκεφτόμουν τι θα πουν.

Έτσι στην αρχή προτιμούσα να πασάρω από το να σουτάρω. Στην πορεία άρχισα να σουτάρω ξανά, αλλά ξέρω ότι πρέπει να σεβαστώ τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται η Μπαρτσελόνα" ήταν το αρχικό του σχόλιο.

Στη συνέχεια ανέλυσε και τις αλλαγές που υπάρχουν στον τρόπο παιχνιδιού της Μπαρτσελόνα και της Λίβερπουλ: "Κόντρα στην Μπαρτσελόνα οι περισσότερες ομάδες αμύνονται με βάθος. Αυτό ήταν κάτι το οποίο έπρεπε να συνηθίσω παρά το γεγονός ότι έχω συνηθίσει να δίνω μάχες σαν επιθετικός.

Υπάρχει λίγος ελεύθερος χρόνος για να μπορέσω να απλώσω το παιχνίδι μου. Είναι πιο δύσκολα από ότι ήταν στη Λίβερπουλ. Ο τρόπος που παίζει η Μπαρτσελόνα είναι κάτι το διαφορετικό".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ