ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Σκέψεις για διοικητική αποχή στην Μπαρτσελόνα λόγω σημαιών

Σκέψεις για διοικητική αποχή στην Μπαρτσελόνα λόγω σημαιών

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουζέπ Μπαρτομέου, πιθανόν να μη βρεθεί στο "Vicente Calderón" για τον τελικό Copa del Rey με τη Σεβίλλη, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την απαγόρευση των "εστελάδας".

Η απαγόρευση στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα να φέρουν σημαίες - κατά τον τελικό του Copa del Rey με τη Σεβίλλη την προσεχή Κυριακή στο "Vicente Calderón" - που υποδηλώνουν την απόσχιση της Καταλονίας εγείρει μέγα θέμα για τους "μπλαουγκράνα".

Ο Κάρλες Βιγιαρουμπί, αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα, υποστήριξε πως ο πρόεδρος των "μπλαουγκράνα", Τζουζέπ Μπαρτομέου, αλλά και το διοικητικό συμβούλιο πιθανόν να μην παραβρεθεί στη Μαδρίτης, ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

"Αυτοί που σίγουρα θα βρεθούν είναι οι παίκτες και θα προσπαθήσουν να νικήσουν. Αυτό που θέλουν τα μέλη είναι να πάρει η ομάδα το νταμπλ. Αυτά τα θέματα με τις εστελάδας (σημαίες που υποδηλώνουν την απόσχιση της Καταλονίας από την Ισπανία) δεν μπορούν να επηρεάσουν το αθλητικό θέμα. Εάν χρειαστεί να λάβουμε κάποια θεσμική απόφαση, θα τη λάβουμε. Θα διαχειριστούμε τις 72 ώρες που μας απομένουν με τον καλύτερο τρόπο", υποστήριξε ο Κάρλες Βιγιαρουμπί σε ερώτηση για το εάν θα είναι παρών ο Τζουζέπ Μπαρτομέου με τα ισπανικά ΜΜΕ να θεωρούν πολύ πιθανή την απουσία του.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ