ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Σιγή ιχθύος από την Μπαρτσελόνα για την Καταλονία

Σιγή ιχθύος από την Μπαρτσελόνα για την Καταλονία

Η Μπαρτσελόνα δεν πρόκειται να εκφράσει επίσημη θέση του οργανισμού σχετικά με όσα συμβαίνουν στην Καταλονία τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με τα ΜΜΕ.

Την ώρα που οι εξελίξεις στην Καταλονία και γενικότερα στην Ισπανία είναι καταιγιστικές σχετικά με το ζήτημα της ανεξαρτητοποίησης της περιοχής, στην Μπαρτσελόνα τηρούν σιγή ιχθύος.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ, ο σύλλογος δεν πρόκειται να τοποθετηθεί επίσημα υπέρ ή κατά της απόφασης του καταλανικού κοινοβουλίου για ανεξαρτητοποίηση, τουλάχιστον όχι ως οργανισμός.

Εξάλλου, σύμφωνα με την ισπανική νομοθεσία και το άρθρο 155 που σκοπεύει να εφαρμόσει η κυβέρνηση του κράτους, η απόφαση ανεξαρτητοποίησης είναι παράνομη και σε περίπτωση που τοποθετηθούν οι "μπλαουγκράνα", ενδέχεται να υπάρξουν σοβαρές επιπλοκές ή και κυρώσεις.

Οποιαδήποτε θέση εκφραστεί από άνθρωπο του συλλόγου, ανεξαρτήτως πόστου, θα εκφράζει μόνο το πρόσωπό του και όχι ολόκληρη τη στάση της Μπαρτσελόνα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, με πρόσφατο παράδειγμα τις (μη) απαντήσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε στη συνέντευξη Τύπου.

Live ενημέρωση από το NEWS247 για τις εξελίξεις στην Καταλονία

Photo credits: AP Photo/Mark Lennihan

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΠΟΦΕΥΓΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ

Βαλβέρδε: "Ας μη μιλάμε για πρωτάθλημα χωρίς Μπαρτσελόνα"

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Τι να κάνεις αν πάθεις κράμπα στο νερό

Πώς είναι να φοράς το μαγιό σου, να πηγαίνεις για δουλειά και να ξέρεις ότι έχεις περίπου 20'' για να σώσεις μια ζωή.

Ονομαστική εορτή, αυτό το κακό ανέκδοτο

Τυποποιημένες ευχές, βαρεμάρα και άνθρωποι που χαίρονται το όνομά τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24