ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Σενάριο για Σρνα και Μπαρτσελόνα

Σενάριο για Σρνα και Μπαρτσελόνα
Σρνα

Παρότι η μεταγραφική περίοδος έχει ολοκληρωθεί, σενάρια εμπλέκουν την Μπαρτσελόνα με τον 34χρονο δεξιό μπακ Ντάριο Σρνα, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Η Μπαρτσελόνα αποχαιρέτησε το φετινό καλοκαίρι τον επί οχτώ χρόνια βασικό και αναντικατάστατο δεξιό της μπακ Ντάνι Άλβες, ο οποίος τη νέα χρονιά θα φορά τη φανέλα της Γιουβέντους. Παρόλα αυτά οι "μπλαουγκράνα" δεν κινήθηκαν στη θερινή μεταγραφική περίοδο προς αντικατάσταση του και με τα μέχρι τώρα δεδομένα το κενό του 33χρονου Βραζιλιάνου καλούνται να καλύψουν οι Σέρτζι Ρομπέρτο και Αλέις Βιδάλ, με τον πρώτο να προτιμάται στα πρώτα παιχνίδια από τον Λουίς Ενρίκε.

Πάντως, τα πράγματα ενδέχεται να αλλάξουν ακόμα και στο συν πέντε, καθώς πολλά σενάρια που έχουν δει τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι οι Καταλανοί θέλουν να αποκτήσουν τον Ντάριο Σρνα.

Ο 34χρονος Κροάτης έχει συμβόλαιο με την ουκρανική Σαχτάρ Ντόνετσκ, με τη φανέλα της οποίας αγωνίζεται από το 2003. Ωστόσο το σενάριο μετακόμισης του στο "Camp Nou" αναφέρει ότι ο μέχρι πρότινος αρχηγός της "χρβάτσκα" μπορεί να σπάσει το συμβόλαιο του και εν συνεχεία να υπογράψει ως ελεύθερος στην ομάδα του Λουίς Ενρίκε.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ