ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Σεγούρα στο Sport24.gr: "Κομμάτι της καρδιάς μου στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ"

Σεγούρα στο Sport24.gr: "Κομμάτι της καρδιάς μου στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ"

Ο γενικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Πεπ Σεγούρα, μίλησε στο Sport24.gr λίγο μετά την άφιξή της στην Ελλάδα και τόνισε πως περιμένει εξαιρετική ατμόσφαιρα το βράδυ της Τρίτης στο "Γ. Καραϊσκάκης", ενώ αποκάλυψε πως ένα κομμάτι της καρδιάς του ανήκει στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

Η αναμέτρηση μεταξύ του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα στο "Γ. Καραϊσκάκης", πέρα απ' το αγωνιστικό ενδιαφέρον, θα έχει ξεχωριστή σημασία και για έναν ακόμη λόγο. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε επιστρέφει στην Ελλάδα και οι φίλοι των "ερυθρολεύκων" του ετοιμάζουν μία υποδοχή αντάξια της προσφοράς του στο σύλλογο.

Εκτός, όμως, απ' τον Βάσκο τεχνικό, στην Αθήνα βρίσκεται κι ένας ακόμα παλιός γνώριμος των Ελλήνων φιλάθλων. Ο λόγος για τον Πεπ Σεγούρα, ο οποίος δούλεψε στην Ελλάδα αρχικά ως βοηθός του Λορένθο Σέρα Φερέρ στην ΑΕΚ και στη συνέχεια ως βοηθός του Τάκη Λεμονή στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, μετά την αποχώρηση του έμπειρου τεχνικού τη σεζόν 2007-08, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των "ερυθρολεύκων", κατακτώντας το πρωτάθλημα.

Το Sport24.gr συνάντησε τον Γενικό Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος της Μπαρτσελόνα, μία ημέρα πριν απ' το σπουδαίο παιχνίδι, με τον Σεγούρα να δηλώνει ότι περιμένει μία εξαιρετική ατμόσφαιρα μία εξαιρετική ατμόσφαιρα στο φαληρικό γήπεδο, αλλά και πως μέρος της καρδιάς του ανήκει σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα, μία χώρα όπου έζησα και εργάστηκα κατά το παρελθόν. Έχω πάρα πολύ όμορφες αναμνήσεις. Ένα κομμάτι της καρδιάς μου ανήκει στον Ολυμπιακό και στην ΑΕΚ. Περιμένω εξαιρετική ατμόσφαιρα αύριο στο γήπεδο, αντάξια της διοργάνωσης και της συνάντησης δύο μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων", ανέφερε χαρακτηριστικά.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ