ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Σε διαπραγμάτευση Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους για Αντρέ Γκόμες

Juventus' Gonzalo Higuain, left, and Barcelona's Andre Gomes go for the ball during a Champions League, quarterfinal, first-leg soccer match between Juventus and Barcelona, at the Juventus Stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 11, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Gonzalo Higuain, left, and Barcelona's Andre Gomes go for the ball during a Champions League, quarterfinal, first-leg soccer match between Juventus and Barcelona, at the Juventus Stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 11, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Σε διαπραγμάτευση βρίσκονται οι δύο εκ των τριών αντιπάλων του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους, όσον αφορά στην ενδεχόμενη μετακίνηση του Αντρέ Γκόμες από την πρώτη στη δεύτερη.

O 24χρονος Πορτογάλος μέσος, Αντρέ Γκόμες, θα βρεθεί σίγουρα στο δρόμο του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, αλλά δεν γνωρίζουμε ακόμη με τη φανέλα ποιας ομάδας.

Οι δύο εκ των τριών αντιπάλων των "ερυθρολεύκων" (η άλλη είναι η Σπόρτινγκ) συζητούν την πιθανότητα ο Ίβηρας να αφήσει τη Βαρκελώνη για να μετακομίσει στο Τορίνο.

Σύμφωνα με τη "Marca", Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους συζητούν τον τρόπο με τον οποίον μπορεί ο Αντρέ Γκόμες να μετακινηθεί από την πρώτη στη δεύτερη.

Οι "μπλαουγκράνα" απαιτούν την καταβολή του ποσού των 45.000.000 ευρώ για να ολοκληρωθεί το deal, την ώρα που η "Γηραιά Κυρία" δεν μπορεί να προσφέρει αυτά τα χρήματα κι αντιπροτείνει μονοετή δανεισμό με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι (2018).

Από τη στιγμή που ο Πορτογάλος δεν βρίσκεται στην "πρώτη γραμμή" των πλάνων του Ερνέστο Βαλβέρδε, η μεταγραφή του συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες σύμφωνα με ισπανικά και ιταλικά ΜΜΕ.

Photo credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ