ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Σαμπαόλι - Βαλβέρδε τα φαβορί για Μπαρτσελόνα, όλες οι αποδόσεις

Σαμπαόλι - Βαλβέρδε τα φαβορί για Μπαρτσελόνα, όλες οι αποδόσεις

Τα ονόματα των Χόρχε Σαμπαόλι και Ερνέστο Βαλβέρδε κυριαρχούν στην ονοματολογία για τη διαδοχή του Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα. Ποιες είναι οι αποδόσεις τους και ποιοι άλλοι προπονητές θεωρούνται φαβορί.

Η ανακοίνωση του Λουίς Ενρίκε ότι δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα προκάλεσε άμεσες αντιδράσεις τόσο στα δημοσιογραφικά γραφεία όσο και στα στοιχηματικά, όσον αφορά στους πιθανούς διαδόχους του Ισπανού προπονητή.

Οι Καταλανοί βρίσκονται σε διαδικασία επιλογής του επόμενου τεχνικού και τα πρώτα ονόματα πιθανών διαδόχων έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους. Το όνομα του Χόρχε Σαμπαόλι της Σεβίλλης βρισκόταν ήδη στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, ενώ εκείνο του Ερνέστο Βαλβέρδε πάντοτε ξεπηδάει όταν αλλάζει προπονητή η καταλανική ομάδα.

Οι δύο έμπειροι τεχνικοί αποτελούν τα φαβορί σε αυτήν τη χρονική στιγμή, με απόδοση 3.50 στον Stoiximan.gr και μάλιστα με σημαντική απόσταση από το δεύτερο... γκρουπ υποψηφίων.

Σε αυτό ανήκει ο Αρσέν Βενγκέρ που το συμβόλαιό του με την Άρσεναλ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και είναι πιθανό μετά από 21 χρόνια να μην το ανανεώσει, ο Ρόναλντ Κούμαν, πρώην αμυντικός ηγέτης της Μπαρτσελόνα και νυν προπονητής στην Έβερτον, και ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο που δύο σερί χρονιές στην Τότεναμ πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού. Οι συγκεκριμένοι τρεις προπονητές προσφέρονται σε απόδοση 9.00.

Ακολουθούν δύο ονόματα με απόδοση 15.00. Ο Τόμας Τούχελ είναι αρκετά πιθανό να μην παραμείνει στην Ντόρτμουντ, όπου φέτος αντιμετωπίζει πολλά εσωτερικά προβλήματα, κυρίως με τη διοίκηση, και μία τρίτη θέση στη Bundesliga θα θεωρηθεί αποτυχία. Ο Λοράν Μπλαν, από την πλευρά του, μετά από την αποζημίωση των 20.000.000 ευρώ που πήρε από την Παρί Σεν Ζερμέν, έκανε διάλειμμα και δεν είναι απίθανο να επιστρέψει στο "Καμπ Νόου" όπου αγωνίστηκε μία σεζόν ως παίκτης.

Το ενδεχόμενο να αναλάβει την ομάδα ένας από τους προηγούμενους δύο αρχηγούς, ο Κάρλες Πουγιόλ, που για ένα διάστημα μετά από την αποχώρησή του από τα γήπεδα είχε αναλάβει χρέη βοηθού του αθλητικού διευθυντή Άντονι Θουμπιθαρέτα, ή ο Τσάβι, ο οποίος αγωνίζεται ακόμα στο Κατάρ με την Αλ Σαντ, έχει απόδοση 20.00.

Την ίδια απόδοση δίνει ο Stoiximan.gr και η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των Καταλανών από τον επίσης πρώην ηγέτη της, στην "Dream Team" του Γιόχαν Κρόιφ, Μίκαελ Λάουντρουπ, αν και το πέρασμά του από τη Ρεάλ ως παίκτης, ίσως να έχει αφήσει άσχημη γεύση στη Βαρκελώνη. Τέλος, με 20.00 προσφέρεται και το ενδεχόμενο ο Γίργκεν Κλοπ να ολοκληρώσει πρόωρα τη θητεία του στη Λίβερπουλ, ειδικά μετά από τις τελευταίες κάκιστες εμφανίσεις των "κόκκινων".

Σε περίπτωση που κάποιος θέλει να αναζητήσει πιο... τρελά ενδεχόμενα, η επιστροφή του Πεπ Γκουαρδιόλα πληρώνει πολύ καλά. Ο "αρχιτέκτονας" της σύγχρονης σπουδαίας ομάδας του συλλόγου δεν έχει κλείσει καλά καλά έναν χρόνο στη Μάντσεστερ Σίτι και ένα πρότζεκτ που τον περίμενε καιρό, αλλά η επιστροφή του στο "Καμπ Νόου" προσφέρει το διόλου ευκαφρόνητο 35.00. Ίδια είναι η απόδοση για τον πρώην προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, παρότι διανύει επίσης στην πρώτη χρονιά με την Μπάγερν και βρίσκεται σε τροχιά τρεμπλ.

Όσο για τους πιο... τολμηρούς, έχουν τη δυνατότητα να ποντάρουν ακόμα και σε επιστροφή του σερ Άλεξ Φέργκιουσον στους πάγκους για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα, με απόδοση που δίνει 70.00!

Ιδού όλα τα ονόματα κι οι αποδόσεις που προσφέρει ο Stoiximan.gr για τον μόνιμο διάδοχο του Λουίς Ενρίκε

Σαμπαόλι - Βαλβέρδε τα φαβορί για Μπαρτσελόνα, όλες οι αποδόσεις
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ