ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Σαμπαόλι, πρώτο φαβορί για διάδοχος του Λουίς Ενρίκε

Σαμπαόλι, πρώτο φαβορί για διάδοχος του Λουίς Ενρίκε

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Telegraph", ο Χόρχε Σαμπαόλι είναι το πρώτο φαβορί για να διαδεχθεί τον Λουίς Ενρίκε στην τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα το προσεχές καλοκαίρι.

Η "βαριά" ήττα της Μπαρτσελόνα απ' την Παρί Σεν Ζερμέν επανέφερε στο προσκήνιο το ζήτημα παραμονής ή μη του Λουίς Ενρίκε στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Το μέλλον του Ισπανού τεχνικού είναι κάτι παραπάνω από αβέβαιο, αφού σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ διατηρεί κακές σχέσεις με τους περισσότερες ποδοσφαιριστές, ενώ κι η εικόνα της ομάδας το τελευταίο διάστημα προβληματίζει ιδιαίτερα τους διοικούντες.

Ήδη, λίγες ώρες μετά το κάζο στο Παρίσι, είδαν το φως της δημοσιότητας τα πρώτα ονόματα των πιθανών διαδόχων του 46χρονου προπονητή. Μάλιστα, η βρετανική εφημερίδα " Telegraph", το πήγε ένα βήμα παρακάτω, αφού αποκαλύπτει πως πρώτο φαβορί για να διαδεχθεί τον Λουίς Ενρίκε είναι ο Χόρχε Σαμπαόλι.

Ο Αργεντινός τεχνικός διαδέχθηκε τον Ουνάι Έμερι στον πάγκο της Σεβίλλης το περασμένο καλοκαίρι και κατάφερε όχι μόνο να διατηρήσει τους Σεβιγιάνους στο αγωνιστικό επίπεδο του προκατόχου του, αλλά τους οδήγησε και στη φάση των 16 του Champions League. Παράλληλα, ύστερα από 22 αγωνιστικές, η Σεβίλλη βρίσκεται στην 3η θέση της La Liga, μόλις τρεις βαθμούς πίσω απ' την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έχει βέβαια δύο παιχνίδια λιγότερα.

Το έργο του 56χρονου προπονητή έχει εκτιμηθεί απ' τους διοικούντες την "Μπάρτσα" και δεν αποκλείεται το προσεχές καλοκαίρι να γίνει κίνηση για χάρη του. Το συμβόλαιο του Σαμπαόλι με τη Σεβίλλη ολοκληρώνεται το 2018, επομένως θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά προκειμένου να τον αφήσει ελεύθερο.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ