ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Σαμπαόλι: "Ο Νεϊμάρ είναι ο άξιος διάδοχος του Μέσι"

Sevilla's coach Jorge Sampaoli awaits the start of the game prior the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Sevilla at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 5, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
Sevilla's coach Jorge Sampaoli awaits the start of the game prior the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Sevilla at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 5, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Με τα καλύτερα λόγια για τον Νεϊμάρ μίλησε ο Χόρχε Σαμπαόλι. Μάλιστα, τον έχρισε άξιο διάδοχο του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα.

Την πεποίθησή του πως ο Νεϊμάρ μπορεί να γίνει ο διάδοχος του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα, εξέφρασε ο προπονητής της Σεβίλλης, Χόρχε Σαμπαόλι, ύστερα απ' τη μεταξύ τους συνάντηση.

Το γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος διεθνής διανύει την καλύτερη περίοδο στην καριέρα του, ανάγκασε τον 57χρονο τεχνικό να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον επιθετικό των Καταλανών.

Μέχρι σήμερα μετρά 37 συμμετοχές, 15 γκολ και 23 ασίστ με τη φανέλα των "μπλαουγκράνα", έχοντας δικαιολογημένα τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα. Πάντως, δεν κάνει τη διαφορά μόνο για την Μπαρτσελόνα, καθώς τα νούμερά του είναι εντυπωσιακά και με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας. Στα έξι απ' τα οκτώ τελευταία παιχνίδια της Seleção έχει σκοράρει ή έχει μοιράσει ασίστ στους συμπαίκτες του!

Όλα τα παραπάνω ανάγκασαν τον Αργεντινό κόουτς να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για εκείνον και ταυτόχρονα να τον χρίσει άξιο συνεχιστή του Λιονέλ Μέσι.

"Συγχαρητήρια στον Νεϊμάρ για την εμφάνισή του στο παιχνίδι. Πραγματικά, τον θαυμάζω. Είναι άξιος διάδοχος του Λιονέλ Μέσι και είναι σε καλό δρόμο, ώστε να κάνει σπουδαία πράγματα. Η αλήθεια είναι ότι διατηρώ καλή σχέση μαζί του".

AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ