ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ριβάλντο: "Ο Κοουτίνιο θα θριαμβεύσει στην Μπαρτσελόνα"

Ριβάλντο: "Ο Κοουτίνιο θα θριαμβεύσει στην Μπαρτσελόνα"

Ο Ριβάλντο εκτίμησε ότι ο Φιλίπε Κοουτίνιο αργά ή γρήγορα θα φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και θα θριαμβεύσει με τους "μπλαουγκράνα", ενώ προσπάθησε να εξηγήσει τη μετακίνηση του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν-Ζερμέν.

Η υπόθεση του Φιλίπε Κοουτίνιο μονοπωλεί την επικαιρότητα της Μπαρτσελόνα κι αυτή (χειμερινή) μεταγραφική περίοδο, με τους "μπλαουγκράνα" να εντείνουν τις προσπάθειες απόκτησής του από τη Λίβερπουλ.

Ο συμπατριώτης του και πρώην "αστέρας" των "μπλαουγκράνα", Ριβάλντο, εκτίμησε ότι ο μέσος της Λίβερπουλ έχει τα χαρακτηριστικά εκείνα που θα του επιτρέψουν να θριαμβεύσει στη Βαρκελώνη:

"Ο Κοουτίνιο είναι πολύ καλός παίκτης και σίγουρα εάν κλείσει στην Μπαρτσελόνα, θα θριαμβεύσει. Νομίζω ότι έχει τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται για να θριαμβεύσει στην Μπαρτσελόνα. Το στυλ παιχνιδιού των "μπλαουγκράνα" του πάει. Κι εδώ, οι οπαδοί σου δίνουν χρόνο προσαρμογής. Θα τα πάει περίφημα. Θεωρώ ότι αργά ή γρήγορα θα μετακομίσει στη Βαρκελώνη".

Προσπαθώντας να εξηγήσει τη μετακίνηση του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν-Ζερμέν, ο "Ρίμπο" υποστήριξε ότι ο "Νέι" πρέπει να αφήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τη Ρεάλ Μαδρίτης εκτός Champions League για να μπορεί να θεωρείται ο καλύτερος του κόσμου:

"Ο Νεϊμάρ έφυγε γιατί του έκαναν πολύ καλή πρόταση. Παίζοντας στην Μπαρτσελόνα ήταν στη σκιά του Μέσι. Ακόμη κι αν τα πήγε καλά, ο Μέσι είναι ο Μέσι κι έχει ακόμη χρόνια να παίζει. Νομίζω ότι ο Νεϊμάρ έφυγε για να δει εάν είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Εάν θέλει να είναι, πρέπει να αφήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τη Ρεάλ εκτός Champions League".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ