ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ρεσιτάλ οπαδικής συμπεριφοράς από τους φίλους της Μπαρτσελόνα

Barcelona supporters cheer on the stands before the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Barcelona and Juventus at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 19, 2017. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Barcelona supporters cheer on the stands before the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Barcelona and Juventus at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 19, 2017. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP

Οι φίλοι της Μπαρτσελόνα, παρά την πίκρα για τον αποκλεισμό της ομάδας τους, δεν σταμάτησαν να τραγουδούν και ιδιαίτερα προς το τέλος του αγώνα, όταν όλα είχαν κριθεί. Διότι γι' αυτούς ο σύλλογος είναι πάνω από μια πρόκριση (VIDEO).

Κάτι παραπάνω από ένας σύλλογος. Αυτό είναι το μότο της Μπαρτσελόνα, με αυτό πορεύεται, αυτό αποτελεί στάση της μέχρι σήμερα διαδρομής της στον αθλητισμό και με αυτό έχει μπολιάσει και τον κόσμο της. Έτσι, λοιπόν, οι φίλοι της δεν σταμάτησαν να τραγουδούν και να την υποστηρίζουν, παρά τον αποκλεισμό από την Γιουβέντους στα προημιτελικά του Champions League.

Προς το τέλος του αγώνα και αμέσως μετά τη λήξη, η ατμόσφαιρα στο "Καμπ Νόου" ήταν εκπληκτική και δεν παρέπεμπε σε... αποκλεισμό. Και όμως, ο κόσμος παραμέρισε την πίκρα και έβαλε πάνω απ' όλα την αγάπη και την υπερηφάνεια του για το κλαμπ. Διότι ξέρει ότι θα έρθουν και άλλες στιγμές χαράς. Διότι γνωρίζει ότι στον αθλητισμό υπάρχουν και οι ήττες.

Αν μη τι άλλο, ήταν ένα μάθημα οπαδικής συμπεριφοράς και στήριξης...

AP Photo/Emilio Morenatti

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ