ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ρεκόρ εσόδων έκανε η Μπαρτσελόνα

Ρεκόρ εσόδων έκανε η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε ρεκόρ εσόδων για τη σεζόν 2015 - 2016, αλλά δεν αποκόμισε τα ανάλογα κέρδη! Διαβάστε τα νούμερα!

Αγωνιστικά, η σεζόν 2015 - 2016 στέφθηκε από επιτυχία για τη Μπαρτσελόνα, αφού αναδείχτηκε πρωταθλήτρια και Κυπελλούχος Ισπανίας. Βέβαια, αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Champions League, αλλά και οι αντίπαλοι της παίζουν ποδόσφαιρο και δεν μπορεί να κατακτά όλους τους τίτλους κάθε χρόνο.

Εξίσου επιτυχημένη αποδείχτηκε η σεζόν και στον εισπρακτικό τομέα! Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε ότι σημείωσε ρεκόρ εσόδων, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία! Συγκεκριμένα, συγκεντρώσει 679 εκατομμύρια ευρώ, 120 περισσότερα από τη σεζόν 2014 - 2015!

Από την άλλη, δεν κατεγράφησαν ανάλογα κέρδη, αφού τα έξοδα αυξήθηκαν κατά πολύ και ο προϋπολογισμός έκλεισε με θετικό πρόσημο μόλις 29 εκατομμυρίων ευρώ, προ φόρων.

Τα κέρδη θα ήταν περισσότερα, όμως στο εξοδολόγιο έχουν προστεθεί 47 εκατομμύρια που ζημιογόνες χρήσεις προηγούμενων ετών, κυρίως επί της διοίκησης του Ζοάν Λαπόρτα, που αποκαλύφτηκαν αργότερα και καλύπτονται από τη Μπαρτσελόνα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ