ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ρέι Χάντσον: Τέσσερις απίθανες περιγραφές του μεγαλύτερου φαν του Μέσι

FC Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Real Sociedad at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, April 15, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Real Sociedad at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, April 15, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Ρέι Χάντσον δεν είναι ένας απλός σχολιαστής. Είναι ο σχολιαστής που αξίζει η ποδοσφαιρική μαγεία του Λιονέλ Μέσι. Δείτε πέντε φοβερές ενέργειες του Αργεντινού, υπό την ηχητική... συνοδεία του μεγαλύτερου φαν του.

Το όνομά του είναι Ρέι Χάντσον, έχει αποτελέσει ποδοσφαιριστή της Νιούκαστλ και υπήρξε για μικρό διάστημα προπονητής. Εντούτοις, ο μέσος φίλαθλος δεν βλέπει τίποτα γνώριμο στα παραπάνω.

Αναγνωρισιμότητα απέκτησε χάρη στη φωνή του. Χάρη στις... ξέφρενες περιγραφές που πραγματοποιεί τα τελευταία πέντε χρόνια μέσα από το τηλεοπτικό δίκτυο του "beINSports", δίνοντας το "παρών" σε αγώνες των Μπαρτσελόνα (κυρίως) και Ρεάλ Μαδρίτης.

Πολύ περισσότερο, στον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο εκφράζει το θαυμασμό του προς τον Λιονέλ Μέσι, ακριβώς όπως έκανε και στο κυριακάτικο (23/04) Clasico. Με μια "βόλτα" στο διαδίκτυο μπορείς να εντοπίσεις αυτή τη φωνή σε πάμπολλα βίντεο να "στολίζει" τις αριστουργηματικές ενέργειες του Αργεντινού με απίθανες ατάκες.

Ιδού μερικές από αυτές, ανάμεσα στις οποίες βρίσκεται και μία... ελληνική: "Ξανά, ο άνθρωπος - απειλή έρχεται και εκτοξεύει το φλογερό δόρυ του στις καρδιές της Ρεάλ Μαδρίτης", "Μπορείς να πετάξεις μια ταραντούλα στο σορτσάκι του και ακόμα να είναι χαλαρός", "Όποτε χρειάζεσαι έναν πυροσβέστη, ο Μέσι είναι ο άνθρωπος που πρέπει να καλέσεις", "Έχει καλύτερη ισορροπία από έναν μεγάλο Έλληνα χορευτή της κοιλιάς", "Οι αμυντικοί προσπαθούν να τον ακολουθήσουν στο Facebook και αυτός πετάγεται από το Twitter. Τόσο απροσδόκητος είναι".

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

Δείτε βίντεο με τέσσερα ενδεικτικά παραδείγματα:

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ