ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ράκιτιτς: "Θέλω να συνεργαστώ με τον Γκουαρδιόλα"

Ράκιτιτς: "Θέλω να συνεργαστώ με τον Γκουαρδιόλα"

Σε δηλώσεις ενόψει της αποψινής (1/11 21:45) αναμέτρησης ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Μπαρτσελόνα, προχώρησε ο Ιβάν Ράκιτιτς. Ο Κροάτης μίλησε για το ματς, αλλά και για τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Μπορεί ο Ιβάν Ράκιτιτς να μην έχει συνεργαστεί ποτέ με τον Πεπ Γκουαρδιόλα, αλλά μιλά γι' αυτόν με τα καλύτερα λόγια: "Ελπίζω να συνεργαστώ με τον Γκουαρδιόλα στο μέλλον. Αν όχι μπορούμε να βγούμε για έναν καφέ", τόνισε και συνέχισε: "Είναι ένας απ' τους καλύτερους προπονητές του κόσμου. Του εύχομαι να είναι πάντα τυχερός, εκτός από αύριο (1/11)", συμπλήρωσε χαριτολογώντας.

Επιπλέον, ο Κροάτης εξήγησε τον λόγο, για τον οποίο επέλεξε τον αριθμό 4 στη φανέλα του: "Όταν ήρθα στην Μπαρτσελόνα επέλεξα τον αριθμό 4, λόγω του Γκουαρδιόλα. Ήταν μια εύκολη απόφαση".

Σε ερώτηση για το παιχνίδι και συγκεκριμένα για το ποιος θα επιβάλει τον ρυθμό του, ο ποδοσφαιριστής των "μπλαουγκράνα" επισήμανε: "Κανείς δεν νοιάζεται αν έχεις 49% ή 51% κατοχή. Σημασία έχει να κερδίσεις το παιχνίδι. Απλά αν έχεις την κατοχή της μπάλας, θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρεις."

Βέβαια, δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για την ηχηρή απουσία του Αντρές Ινιέστα: "Δεν υπάρχει άλλος παίκτης σαν τον Ινιέστα".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ