ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ψηφίζει Έλληνες DJs ο Βερμάλεν!

PARTIDO
PARTIDO © MIGUEL RUIZ

Ο 29χρονος Βέλγος αμυντικός της Μπαρτσελόνα, Τόμας Βερμάλεν, έδωσε - μέσω twitter - ψήφο εμπιστοσύνης σε δύο DJs ελληνικής καταγωγής, ενόψει διαγωνισμού για το Top100 του 2015.

Οι Dimitri Vegas & Like Mike είναι από τους πιο διάσημους DJs στον κόσμο, ελληνικής καταγωγής μάλιστα. Κι έχουν διάσημους φίλους, όπως ο Βέλγος αμυντικός της Μπαρτσελόνα, Τόμας Βερμάλεν, που τους στηρίζει διαδικτυακά στο διαγωνισμό, "Top-100 DJ's 2015".

Το όνομά τους, φανερώνει την ελληνική καταγωγή. Ο Dimitri Vegas (Δημήτρης Θηβαίος) και ο Like Mike (Μιχάλης Θηβαίος) είναι αδέρφια, DJs κατέχοντας το No2 στο διαγωνισμό Djmag για τους κορυφαίους το 2014 και από τους κυριότερους εκπροσώπους, στο φεστιβάλ "Tomorrowland".

Φέτος, για τον ίδιο διαγωνισμό, στοχεύουν στην κορυφή. Για το No1. Ο μεγαλύτερος σύμμαχός τους προς την κορυφή είναι ο φίλος τους, αμυντικός της Μπαρτσελόνα, Τόμας Βερμάλεν.

Χρησιμοποιώντας τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, απηύθυνε έκκληση στήριξης προκειμένου όλοι να ψηφίσουν ώστε οι Dimitri Vegas & Like Mike να καταλάβουν την πρώτη θέση. Οι Δημήτρης και Μιχάλης Θηβαίος έχουν έδρα το Βέλγιο, ωστόσο έχουν ζήσει σε πολλά μέρη του κόσμου. Μεταξύ αυτών, στη Χαλκιδική και τη Ζάκυνθο.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ