ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πρώτος στόχος ο Κοουτίνιο, κινείται και για Ντι Μαρία η Μπαρτσελόνα

Πρώτος στόχος ο Κοουτίνιο, κινείται και για Ντι Μαρία η Μπαρτσελόνα

Οι Φελίπε Κοουτίνιο και Άνχελ Ντι Μαρία αποτελούν τους μεγάλους στόχους της Μπαρτσελόνα για τις δυο επόμενες μετεγγραφικές περιόδους. Τα δεδομένα στις υποθέσεις.

Η Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε "καλπάζει" στην Ισπανία, το πρωτάθλημα φαίνεται πως θα έρθει πιο εύκολα από ποτέ για τους Καταλανούς, ενώ η ομάδα προχωρά και στην Ευρώπη. Εν ολίγοις, όλα δείχνουν να πηγαίνουν πρίμα και τα χαμόγελα έχουν επιστρέψει μετά τα "σύννεφα" που υπήρχαν στο ξεκίνημα της σεζόν.

Επειδή όμως εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οι "μπλαουγκράνα" δεν εφησυχάζουν και θα κοιτάξουν την ενίσχυσή τους τόσο τον Γενάρη όσο και το ερχόμενο καλοκαίρι. Οι Φελίπε Κοουτίνιο και Άνχελ Ντι Μαρία αποτελούν τους μεγάλους στόχους της Μπαρτσελόνα για τις δυο επόμενες μετεγγραφικές περιόδους και υπάρχει αισιοδοξία πως αμφότεροι θα γίνουν κάτοικοι "Καμπ Νόου".

Για τον μεν Βραζιλιάνο άσο της Λίβερπουλ, ο οποίος προορίζεται για αντί-Ινιέστα, σύμφωνα με την "Mundo Deportivo" όλα συγκλίνουν ότι το ερχόμενο καλοκαίρι ο παίκτης θα έχει μετακομίσει στη Βαρκελώνη. Είναι πολύ δύσκολο να συμβεί κάτι νωρίτερα, γι' αυτό και η υπόθεσή του μεταφέρεται σε έξι μήνες από τώρα, όταν και θα έχει ολοκληρωθεί η σεζόν.

Ο Κοουτίνιο αποτελεί προτεραιότητα για την Μπαρτσελόνα και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι για να ολοκληρώσει με επιτυχία το deal, αγοράζοντας τον ποδοσφαιριστή από τους ρεντς. Η προεργασία έχει γίνει, όμως θα πρέπει να μπει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πουν το "ναι" οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ.

Η Μπάρσα θα κάνει προσπάθεια να πάρει τον παίκτη ακόμα και τώρα, γνωρίζοντας ότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Champions League, λόγω του ότι έχει αγωνιστεί ήδη με την ομάδα του. Το πιθανότερο είναι η υπόθεσή του να πάει για το καλοκαίρι και το κόστος να κυμανθεί στα 140 με 150 εκατ. ευρώ, ενώ ακούγεται και το όνομα του Μεσούτ Εζίλ ως εναλλακτική επιλογή.

Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΤΙ ΜΑΡΙΑ

Εξάλλου, το άλλο μέτωπο αφορά τον Άνχελ Ντι Μαρία, ο οποίος είναι ένας παίκτης που αρέσει πολύ στον Ερνέστο Βαλβέρδε. Η Μπαρτσελόνα είναι διατεθειμένη σύμφωνα με την καταλανική "Sport" να προσφέρει 45 εκατ. ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν για τον Αργεντινό συν 15 εκατ. ευρώ σε μορφή μπόνους.

Ενδεχόμενη πώληση του Ντι Μαρία μπορεί να βοηθήσει την Παρί όσον αφορά το Financial Fair Play και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι ιδιοκτήτες της, επομένως ας μην αποκλειστεί τον Γενάρη να υπάρξει κινητοποίηση γύρω από τ' όνομά του. Άλλωστε, είναι ένας ποδοσφαιριστής με δεδομένη ποιότητα που ξέρει καλά τη La Liga λόγω και της παρουσίας του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο ίδιος θέλει να επιστρέψει στην Ισπανία και να αγωνιστεί με τον καλό του φίλο, τον Λιονέλ Μέσι. Στη Ρεάλ είχε αγωνιστεί την τετραετία 2010-2014, καταγράφοντας 190 συμμετοχές, 36 γκολ και 87 ασίστ. Φέτος, έχει παίξει 18 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 4 γκολ και 6 ασίστ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ