ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πρώτος στόχος ο Γκριεζμάν για την Μπαρτσελόνα!

FILE - In this Wednesday, April 12, 2017 file photo, Atletico's Antoine Griezmann celebrates after scoring from the penalty spot the opening goal of the game during the Champions League quarterfinal first leg soccer match between Atletico Madrid and Leicester City at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain. (AP Photo/Paul White, File)
Γκριεζμάν (AP Photo/Paul White) AP

Ο Αντουάν Γκριεζμάν είναι ο Νο1 στόχος της Μπαρτσελόνα σε περίπτωση που ο Νεϊμάρ συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν σύμφωνα με την καταλανική Sport.

Δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια η Μπαρτσελόνα, ούτε πρόκειται να μεμψιμοιρήσει σε περίπτωση αποχώρησης του Νεϊμάρ. Όταν μιλάμε για ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ στον πλανήτη, με αστέρια και με χρήματα πολλά προς διάθεση, σαφώς και αποτελεί πόλο έλξης για πολλούς σπουδαίους ποδοσφαιριστές.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που αποχωρήσει ο Βραζιλιάνος για την Παρί Σεν Ζερμέν, ο Νο1 στόχος είναι ο Αντουάν Γκριεζμάν σύμφωνα με την καταλανική "Sport", η οποία γνωρίζει πολύ καλά τα θέματα των "μπλαουγκράνα". Ο Γάλλος σούπερ σταρ της Ατλέτικο Μαδρίτης αρέσει πολύ στον Ερνέστο Βαλβέρδε και θα μπορούσε να πλαισιώσει τους Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες.

Οι Καταλανοί κοιτάζουν την αγορά για να είναι έτοιμοι σε περίπτωση που ο Νεϊμάρ αποφασίσει να φύγει και ετοιμάζουν την δική τους... απάντηση. Βέβαια, ο Γκριεζμάν πρόσφατα ανανέωσε ως το καλοκαίρι του 2022 και δεν είναι καθόλου απλό να αποχωρήσει από τους "ροχιμπλάνκος". Θα χρειαστεί να μπει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη, αλλά σίγουρα χρήματα προς διάθεση θα υπάρχουν.

Μένει να δούμε αν η Μπαρτσελόνα θα καταθέσει επίσημη πρόταση στην Ατλέτικο και αν εκείνη είναι διατεθειμένη να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, ώστε να μιλήσει με τους Καταλανούς για τον κορυφαίο της ποδοσφαιριστή. Για το φετινό καλοκαίρι, η ρήτρα του Γκριεζμάν φέρεται βάσει ειδικού όρου να ανέρχεται στα 200.000.000 ευρώ από τα 100.000.000 ευρώ που ήταν.

AP Photo/Paul White

Πρώτος στόχος ο Γκριεζμάν για την Μπαρτσελόνα!
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ