ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πρώτη σε όλα τα σπορ η Μπαρτσελόνα

FC Barcelona's coach Ernesto Valverde attends a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Tuesday, Oct. 17, 2017. FC Barcelona will play against Olympiacos in a Champions League Group D soccer match on Wednesday. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's coach Ernesto Valverde attends a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Tuesday, Oct. 17, 2017. FC Barcelona will play against Olympiacos in a Champions League Group D soccer match on Wednesday. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η ισοπαλία της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο στη Μαδρίτη ήταν η πρώτη της απώλεια σε όλα τα αθλήματα για φέτος! Μόνο νίκες έχουν οι "μπλαουγκράνα" σε μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ, χόκεϊ και ποδόσφαιρο σάλας

Με τον Ερνέστο Βαλβέρδε η Μπαρτσελόνα έχει εξαιρετικό ξεκίνημα στο ισπανικό πρωτάθλημα έχοντας 22 βαθμούς από τους 24... διαθέσιμους στις πρώτες 8 αγωνιστικές.

Μετά από 7 νίκες στο ξεκίνημα ήρθε η πρώτη απώλεια στη Μαδρίτη, στην ισοπαλία με την Ατλέτικο (1-1). Αυτή όμως ήταν γενικά η πρώτη απώλεια του συλλόγου σε 6 διαφορετικά αθλήματα ανδρών!

Στο μπάσκετ, η ομάδα του Σίτο Αλόνσο υποχρέωσε τον Παναθηναϊκό σε μία απ' την πιο βαριές ήττες της ιστορίας στη Euroleague, αλλά στο θέμα μας, στο ισπανικό πρωτάθλημα δηλαδή, έχει ξεκινήσει με 4 νίκες σε ισάριθμα ματς.

Δεν είναι όμως τόσο... απλό, καθώς έχει βάλει τουλάχιστον 100 πόντους σε 2 από τα 4 ματς, έχει σύνολο 374 πόντους και η επίδοση αυτή είναι η καλύτερη της ομάδας τα τελευταία 29 χρόνια.

Έχει παράδοση η Μπαρτσελόνα στο χάντμπολ και μετά από 6 αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα έχει 6 νίκες, στο βόλεϊ έχει δύο νίκες στις πρώτες δύο αγωνιστικές (3-0 σετ και οι δύο), ενώ στο χόκεϊ (με πατίνια) έχει επίσης "δύο στα δύο" με τέρματα 16-2.

Το 6ο άθλημα ανδρών είναι το ποδόσφαιρο σάλας, όπου η Μπαρτσελόνα απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής με 5 νίκες σε 5 αγωνιστικές, με τέρματα 26-7. Στο σύνολο των έξι αθλημάτων, σε 27 αγώνες, οι ανδρικές ομάδες της Μπαρτσελόνα έχουν 26 νίκες και μία ισοπαλία!

AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ