ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πρώτη προπόνηση για Μέσι πριν το ντέρμπι με τη Ρεάλ

Πρώτη προπόνηση για Μέσι πριν το ντέρμπι με τη Ρεάλ

Ο Λιονέλ Μέσι θέτει υποψηφιότητα για να πάρει μέρος στο ντέρμπι της 21ης Νοεμβρίου μεταξύ της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα καθώς επέστρεψε στις προπονήσεις των "μπλαουγκράνα"!

Ο Λιονέλ Μέσι παραμένει εκτός δράσης από τις 26 Σεπτεμβρίου και τον τραυματισμό που υπέστη στο γόνατο στον εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τη Λας Πάλμας όμως αυτό που θεωρείτο αδύνατο εδώ και καιρό, να προλάβει δηλαδή το Clasico κόντρα στη Ρεάλ στη Μαδρίτη, τώρα φαντάζει ως ένα ενδεχόμενο που έχει πιθανότητες.

Όπως αποκάλυψε ο ισπανικός τηλεοπτικός σταθμός "Cuatro", το απόγευμα της Πέμπτης ο Αργεντινός σούπερ σταρ προπονήθηκε στους ίδιους ρυθμούς μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και μάλιστα πήρε μέρος σε αγώνα εξάσκησης και βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα.

Πρώτη προπόνηση για Μέσι πριν το ντέρμπι με τη Ρεάλ

Το εντυπωσιακό είναι πως η Μπαρτσελόνα θέλησε να αποκρύψει την είδηση της επιστροφής του καθώς στην ανακοίνωσή της για την τελευταία προπόνηση δεν γίνεται καμία αναφορά στη συμμετοχή του "Pulga" στο πρόγραμμα ενώ δεν εμφανίζεται σε καμία από τις 20 φωτογραφίες από την προπόνηση που "ανέβηκαν" στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ