ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Προβάρει τα μπλαουγκράνα ο Μπεν Αρφά

Προβάρει τα μπλαουγκράνα ο Μπεν Αρφά

Ο Χατέμ Μπεν Αρφά πραγματοποιεί εκπληκτική σεζόν με τη φανέλα της Νις και σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ βρίσκεται πλέον μία ανάσα από το να υπογράψει στην Μπαρτσελόνα.

Στην Αγγλία δεν κατάφερε να "στεριώσει" και να ξεδιπλώσει με συνέπεια το ταλέντο του στα τέσσερα χρόνια που αγωνίστηκε σε Νιούκαστλ και Χαλ (2011-15) όμως αυτή τη σεζόν ο Χατέμ Μπεν Αρφά εμφανίζεται αναγεννημένος.

Έχοντας επιστρέψει στην Γαλλία κάνει "πράματα και θάματα" για λογαριασμό της Νις, με την οποία μετράει μέχρι στιγμής 17 γκολ σε 32 ματς της Ligue 1 (τρίτος σκόρερ πίσω από τον Ιμπραχίμοβιτς που έχει 34 και τον Λακαζέτ που έχει 18) και το γεγονός αυτό έχει κάνει αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες να τον ορέγονται ενόψει της νέας σεζόν.

Προβάρει τα μπλαουγκράνα ο Μπεν Αρφά

Μίλαν και Ίντερ έχουν στρέψει εδώ και καιρό το βλέμμα τους πάνω του όμως σύμφωνα με αποκάλυψη των ισπανικών ΜΜΕ ο 29χρονος Γάλλος winger βρίσκεται πολύ κοντά στο να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Μπαρτσελόνα!

"Δεν μου επιβεβαίωσαν πως έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία αλλά υπήρχε συνάντηση μεταξύ του μάνατζέρ του και διοικούντων την Μπαρτσελόνα. Θα χαιρόμουν αν υπήρχε συμφωνία γιατί αυτό θα σήμαινε πως η Νις έχει εξαιρετικούς παίκτες όπως ο Μπεν Αρφά", δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας της Νίκαιας, Πιερ Ριβέρ.

Προβάρει τα μπλαουγκράνα ο Μπεν Αρφά

Σημειώνεται πως ο Μπεν Αρφά μένει ελεύθερος στο φινάλε της σεζόν από την Νις και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ισπανικών ΜΜΕ, οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα τον βλέπουν ως μία καλή λύση για να αναπληρώνει μέσα στη σεζόν τους Μέσι, Νεϊμάρ και Σουάρες όταν δεν θα μπορεί κάποιος εξ αυτών να τεθεί στη διάθεση του Λουίς Ενρίκε.

Ο Χατέμ Μπεν Αρφά εν δράσει με τη φανέλα της Νις:

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ