ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Προσφορά 100.000.000 ευρώ στον Μέσι για να μην ανανεώσει

Προσφορά 100.000.000 ευρώ στον Μέσι για να μην ανανεώσει

Σύμφωνα με την "El Mundo" υπάρχει ομάδα που προσφέρει 100.000.000 ευρώ στον Λιονέλ Μέσι, ώστε αυτός να μη δεχθεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα.

Μπορεί από την Μπαρτσελόνα να διοχετεύεται η αισιοδοξία ότι ο Λιονέλ Μέσι θα πει το "ναι" στην πρόταση των "μπλαουγκράνα" για την ανανέωση της συνεργασίας τους, ωστόσο ο Αργεντινός δεν έχει δώσει ακόμη τη συγκατάθεσή του.

Μάλιστα, την προηγούμενη εβδομάδα η "Marca" αποκάλυψε ότι ο "Pulga" έδωσε αρνητική απάντηση σε πρόταση που έγινε τον περασμένο Ιούλη, για να κερδίσει λίγο χρόνο.

Τη Δευτέρα, η "El Mundo" (ισπανική πολιτική εφημερίδα) αποκάλυψε ότι υπάρχει ομάδα που προσφέρει το ποσό των 100.000.000 ευρώ στον Αργεντινό, ώστε αυτός να μη δεχθεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα και να αποχωρήσει με μηδενικό κόστος από την ομάδα της Βαρκελώνης το καλοκαίρι του 2018.

Η ισπανική εφημερίδα δεν αποκαλύπτει το όνομα της ομάδας που προσφέρει το ποσό αυτό στον Μέσι, ωστόσο τα κορυφαία αθλητικά ΜΜΕ της χώρας (Marca, As) υποπτεύονται ότι είναι η Μάντσεστερ Σίτι. Τόσο εξαιτίας της οικονομικής της δυναμικής, όσο κι εξαιτίας του τεχνικού της, Πεπ Γκουαρδιόλα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ