ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Προπόνηση με Αλκάθερ και Μέσι

Προπόνηση με Αλκάθερ και Μέσι

Ο Πάκο Αλκάθερ έκανε την πρώτη του προπόνηση με την Μπαρτσελόνα, ενώ στο πρώτο μέρος συμμετείχε και ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις (videos)

Ο νέος επιθετικός της Μπαρτσελόνα, Πάκο Αλκάθερ, έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους "μπλαουγκράνα", επιστρέφοντας από το ταξίδι με την εθνική Ισπανίας για τα ματς με Βέλγιο και Λίχτενσταϊν.

Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής σε κανένα από αυτά τα ματς της "Furia Roja", με τον νέο ομοσπονδιακό προπονητή να προτιμά τους Άλβαρο Μοράτα και Ντιέγκο Κόστα.

Θυμίζουμε πως ο Πάκο Αλκάθερ αποκτήθηκε λίγο πριν το φινάλε της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, με την "Μπάρτσα" να δίνει 30.000.000 ευρώ στην Βαλένθια για τον 23άχρονο επιθετικό.

Είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην αναμέτρηση με την Αλαβές το βράδυ του Σαββάτου, έστω προερχόμενος από τον πάγκο.

Άλλωστε ο Λιονέλ Μέσι δύσκολα θα αγωνιστεί, καθώς επέστρεψε νωρίτερα από την αποστολή της εθνικής Αργεντινής με ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Σήμερα (Τετάρτη) ο Αργεντινός άσος συμμετείχε στο πρώτο μέρος της προπόνησης και εν συνεχεία ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, έτσι ώστε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Προπόνηση με Αλκάθερ και Μέσι


TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ