ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πουγιόλ: "Η τιμωρία δεν αλλάζει την απόφασή μου"

Πουγιόλ: "Η τιμωρία δεν αλλάζει την απόφασή μου"

Ο Κάρλες Πουγιόλ σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε δήλωσε ότι θα έμενε στην ομάδα μόνο εάν ένιωθε ότι μπορούσε να βοηθήσει.

Παράλληλα ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει στην ομάδα του στον τελικό του Κόπα δελ Ρέι απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης σε περίπτωση που ο Μπαρτρά δεν τα καταφέρει ενώ εξέφρασε την στήριξη του προς το πρόσωπο του Τάτα Μαρτίνο.

"Δουλεύω σκληρά για να παίξω στον τελικό, όπως και οι Μπάρτρα και Πικέ. Ο καθένας θέλει να παίξει σε τέτοια παιχνίδια, δύο μέρες έμειναν, θα δώσουμε τα πάντα. Θα είναι δύσκολο να κερδίσουμε τον Κύπελλο αλλά πρέπει να παλέψουμε γι' αυτό.

Θα καθόμουν στην ομάδα μόνο αν μπορούσα να βοηθήσω, η ιδέα μου ήταν να φύγω στο τέλος της σεζόν διότι δεν μπορώ να προσφέρω παραπάνω στην ομάδα. Η συνέντευξη δεν ήταν σχεδιασμένη αλλά ήταν σωστό να δείξουμε τα πρόσωπα μας σε μια δύσκολη στιγμή. Ένας ακόμη τέτοιος χρόνος θα ήταν πολύ δύσκολος και δεν θέλω να το ξαναπεράσω

Το πρωτάθλημα δεν χάθηκε, υπάρχουν ακόμα έξι ματς. Πρέπει να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας, θα είναι καλό να κερδίσουμε την Ρεάλ για να πάρουμε ψυχολογία. Προσπαθούμε να βελτιωθούμε και δεχόμαστε όλες τις κριτικές, είμαστε ένοχοι για τα άσχημα αποτελέσματα.

Ο Τάτα έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο. Τον εμπιστευόμαστε, είναι ένας πολύ καλός προπονητής και του εύχομαι το καλύτερο. Είμαστε όλοι με τον Τάτα. Είμαστε μια ομάδα και θα είμαστε μέχρι τον τελικό. Τα αποτελέσματα δεν ήρθαν όπως τα περιμέναμε.

Εάν για κάποιον δεν πρέπει να αμφιβάλλουμε είναι για τον Λίο Μέσι. Είναι ο καλύτερος παίκτης της ιστορίας, μας έχει δώσει πολλά και θα μας δώσει πάρα πολλά"

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ