ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

POLL: Τι πιστεύετε ότι θα κάνει ο Νεϊμάρ;

Barcelona's Neymar walks on the field before an International Champions Cup soccer match against Manchester United, Wednesday, July 26, 2017, in Landover, Md. (AP Photo/Patrick Semansky)
Barcelona's Neymar walks on the field before an International Champions Cup soccer match against Manchester United, Wednesday, July 26, 2017, in Landover, Md. (AP Photo/Patrick Semansky) AP

Ο Νεϊμάρ βρίσκεται σε ένα πρωτόγνωρο επαγγελματικό σταυροδρόμι: θα παραμείνει στην Μπαρτσελόνα ή θα δεχθεί την πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν; Ψηφίστε στο POLL του Sport24.gr.

Οι ώρες περνούν βασανιστικά για τον Νεϊμάρ. Η "D-Day" πλησιάζει, με τον Βραζιλιάνο να βρίσκεται μεταξύ Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν.

Τις δύο ομάδες χωρίζουν 222.000.000 ευρώ, ωστόσο οι τρόποι για να... ξεπεραστεί αυτό το εμπόδιο έχουν βρεθεί, όσο ακραίοι κι αν φαίνονται.

Ήδη, το κλίμα στους "μπλαουγκράνα" δεν είναι το καλύτερο δυνατό, αφού η διοίκηση της ομάδας εμφανίζεται ενοχλημένη από την άρνηση του Βραζιλιάνου να εκφράσει ξεκάθαρα την πρόθεσή του. Μάλιστα, στην προπόνηση της Παρασκευής, ο 25χρονος ήρθε στα χέρια με τον νέο συμπαίκτη του, Νέλσον Σεμέδο, σε ένα επεισόδιο που έκανε τονγύρο του κόσμου.

Οι υποχρεώσεις των Γάλλων αρχίζουν το Σάββατο με το Trophée des Champions με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Μονακό. Το πρωτάθλημα αρχίζει μία εβδομάδα αργότερα και περαιτέρω χρόνος για τη μεγάλη απόφαση δεν υπάρχει.

Τι θα πράξει ο Νεϊμάρ; Θα παραμείνει στην ομάδα με την οποία έφτασε στην κορυφή, προσωπική και συλλογική, δίπλα στους φίλους του Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες, προσπαθώντας να ανακτήσει τους σημαντικούς τίτλους που έχασε φέτος από τη Ρεάλ και να πάρει τα "ηνία" από τον Αργεντινό σε λίγα χρόνια;

Ή μήπως θα επιλέξει τον πακτωλό χρημάτων που του προσφέρει η Παρί, ο οποίος συνοδεύεται από τον τίτλο του αδιαμφισβήτητου ηγέτη της ομάδας και -κυρίως- του πρότζεκτ που τη θέλει στην κορυφή της Ευρώπης σε μερικά χρόνια, με την ετήσια κυριαρχία στη Γαλλία να μοιάζει με θέσφατο;

Photo credits: AP Photo/Patrick Semansky

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ