ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πλήρωσε τη ρήτρα και έμεινε ελεύθερος ο Νεϊμάρ

FC Barcelona's Neymar reacts during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Sevilla at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 5, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Neymar reacts during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Sevilla at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 5, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Οι δικηγόροι του Νεϊμάρ πλήρωσαν απευθείας την Μπαρτσελόνα τη ρήτρα αποδέσμευσης του Βραζιλιάνου, ο οποίος από το απόγευμα της Πέμπτης είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί.

Οι δικηγόροι του Νεϊμάρ παρέδωσαν στην Μπαρτσελόνα μία επιταγή ύψους 222.000.000 ευρώ, με την οποία καλύπτεται η ρήτρα αποδέσμευσης του Βραζιλιάνου από τον σύλλογο και από το απόγευμα της Πέμπτης ο παίκτης είναι ελεύθερος.

Η La Liga αρνήθηκε το πρωί να δεχθεί την πληρωμή, ωστόσο οι άνθρωποι των Καταλανών, μετά και από την τοποθέτηση της UEFA, εμφανίστηκαν πιο διαλλακτικοί και παρέκαμψαν τη συνήθη διαδικασία, στην οποία πάντοτε μεσολαβεί η λίγκα.

Το νομικό επιτελείο του 25χρονου διεθνή επιθετικού, ο Χουάν ντε Δίος Κρέσπο και ο Μάρκος Μότα, προσγειώθηκε στη Βαρκελόνη το μεσημέρι της Πέμπτης και αμέσως πήγε στα γραφεία των "μπλαουγκράνα" για να ολοκληρώσει την υπόθεση.

Η επιταγή είχε το όνομα του διευθύνοντος συμβούλου της Μπαρτσελόνα, Όσκαρ Γκράου, και του επικεφαλής του νομικού επιτελείου του συλλόγου, Ρομάν Γκόμεθ Ποντί, και από τη στιγμή που την παρέλαβαν, ο Νεϊμάρ είναι πλέον ένας ελεύθερος ποδοσφαιριστής.

Λίγα λεπτά αργότερα, η Μπαρτσελόνα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιβεβαίωσε την εξέλιξη και στην οποία γνωστοποίησε ότι θα απευθυνθεί και στην UEFA με όλες τις λεπτομέρειες.

Η ανακοίνωση

"Το απόγευμα της Πέμπτης, οι νομικοί εκπρόσωποι του Νεϊμάρ, αυτοπροσώπως, επισκέφθηκαν τα γραφεία του συλλόγου και έκαναν μία πληρωμή 222.000.000 ευρώ στο όνομα του παίκτη, σχετικά με τη μονομερή ολοκλήρωση του συμβολαίου που ένωνε τις δύο πλευρές.

Μετά από αυτό, ο σύλλογος θα διαβιβάσει στην UEFA τις λεπτομέρειες της άνωθεν υπόθεσης, ώστε να καθορίσει τις πειθαρχικές ευθύνες που ίσως ανακύψουν από την υπόθεση".

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ