ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πλήγμα στην Μπαρτσελόνα με Σεμέδο

FC Barcelona's Semedo, left, duels for the ball against Alaves' Ibai Gomez during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Alaves at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Jan. 28, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Semedo, left, duels for the ball against Alaves' Ibai Gomez during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Alaves at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Jan. 28, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

O Νέλσον Σεμέδο αποχώρησε τραυματίας απ' την αναμέτρηση μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ζιρόνα και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου των Καταλανών έχει υποστεί θλάση στο αριστερό πόδι.

Η Μπαρτσελόνα, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, έκανε την ανατροπή και επικράτησε με το εμφατικό 6-1 της Ζιρόνα για την 25η αγωνιστική της La Liga. Ωστόσο, ο Ερνέστο Βαλβέρδε είδε τον Νέλσον Σεμέδο να αποχωρεί τραυματίας απ' την αναμέτρηση, με αποτέλεσμα η "Μπάρτσα" να ολοκληρώσει το ματς με 10 παίκτες, αφού ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού είχε πραγματοποιήσει και τις τρεις αλλαγές του.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου των Καταλανών, τα νέα δεν είναι ευχάριστα, αφού ο Πορτογάλος μπακ έχει υποστεί θλάση στο αριστερό πόδι και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 4-6 εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει πως χάνει σίγουρα τη ρεβάνς με την Τσέλσι (14/03) για τη φάση των 16 του Champions League, όπως και τα παιχνίδια με Λας Πάλμας (01/03), Ατλέτικο (04/03), Μάλαγα (10/03), Μπιλμπάο (18/03) και Σεβίλλη (01/04) για το πρωτάθλημα.

Την εφετινή σεζόν, ο 24χρονος μπακ μετράει 25 συμμετοχές και δύο ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα των "μπλαουγκράνα".

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez)

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ