ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

"Πλαστή" η συνέντευξη του Μέσι στο περιοδικό Coach!

"Πλαστή" η συνέντευξη του Μέσι στο περιοδικό Coach!

Η συνέντευξη που (υποτίθεται πως) δόθηκε από τον Λιονέλ Μέσι και δημοσιεύθηκε στο περιοδικό "Coach", φέρεται να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα! Τι δηλώνει ο δημοσιογράφος που του παραχωρήθηκε.

Η εταιρεία διαχείρισης των δικαιωμάτων του Λιονέλ Μέσι, LMM (σ.σ. Lionel Messi Management), εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με τη συνέντευξη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό "Coach" και αναπαρήγαγαν τα ΜΜΕ ανά τον πλανήτη, στην οποία τόνισε πως ο Αργεντινός ουδέποτε μίλησε στο εν λόγω Μέσο!

“Μετά από μια υποτιθέμενη συνέντευξη του Λιονέλ Μέσι στο περιοδικό Coach, η LMM θέλει να επιβεβαιώσει και να διευκρινίσει πως ο παίκτης δεν έδωσε ποτέ συνέντευξη στο συγκεκριμένο Μέσο και ότι το περιεχόμενο είναι εξ ολοκλήρου ψευδές. Η LMM έχει το δικαίωμα να λάβει νομική δράση κατά αυτού και οποιουδήποτε άλλου Μέσου παράγει ψευδείς πληροφορίες για τον Λιονέλ Μέσι”, υποστήριξε στη σχετική ανακοίνωση.

Από την πλευρά του, ο δημοσιογράφος που παρουσιάζεται να έχει δημοσιοποιήσει τη συνέντευξη, ονόματι Ντιέγκο Τζόκας, αρνήθηκε δημοσίως ότι έχει εργαστεί στο συγκεκριμένο περιοδικό!

Αδιαμφισβήτητα, πρόκειται για ένα σοβαρό ζήτημα, που προκαλεί κάμποσα ερωτήματα, και μένει να δούμε ποια θα είναι η έκβαση της υπόθεσης. Όπως μπορείτε να δείτε, στη συνέντευξη ο 29χρονος παρουσιάζεται να έχει μιλήσει για μια ποικιλία από ενδιαφέροντα θέματα, όπως η Premier League, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, το μέλλον του και όχι μόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μέσι: "Θα μείνω στην Μπαρτσελόνα για όσο εκείνη θέλει"
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ