ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πιστεύει στην ανατροπή με την Παρί ο Σουάρες

Πιστεύει στην ανατροπή με την Παρί ο Σουάρες

Παρά το 4-0 του πρώτου αγώνα στο Παρίσι, ο Λουίς Σουάρες δεν χάνει την πίστη του για ανατροπή και πρόκριση της Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά του Champions League.

Μπορεί η Μπαρτσελόνα να γνώρισε την συντριβή με 4-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι και να είναι με το 1,5 πόδι εκτός συνέχειας στο Champions League, εντούτοις ο Λουίς Σουάρες πιστεύει πως τίποτα δεν έχει χαθεί για την ομάδα του.

Ο Ουρουγουανός στράικερ πιστεύει ότι οι Καταλανοί έχουν τα φόντα να φύγουν θριαμβευτές και με το "εισιτήριο" της πρόκρισης στην 8άδα του θεσμού, φέρνοντας ως παράδειγμα παλαιότερη τεσσάρα στο Μπερναμπέου με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Βέβαια, άλλες συνθήκες και άλλα δεδομένα, αλλά ο διεθνής φορ θέλει από κάπου να πιαστεί.

"Πιστεύουμε στην ομάδα μας. Είναι πολύ δύσκολο, αλλά όχι απίθανο να προκριθούμε. Αν αυτή η ομάδα θέλει να γράψει ιστορία, τότε πρέπει να πάμε με την σκέψη πως θα γυρίσουμε το σκορ και θα περάσουμε. Αφού έχουμε βάλει 4 γκολ στη Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στο Μπερναμπεόυ, μπορούμε να το κάνουμε και με την Παρί στην έδρα μας", ανέφερε ο Σουάρες.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ