ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πίρλο: "Ο Γκουαρντιόλα με ήθελε στην Μπαρτσελόνα"

Barcelona's Ronaldinho of Brazil controls the ball as AC Milan's Jaap Stam of the Netherlands, center, and Andrea Pirlo look on, during a Champions League, second leg, semi-final soccer match between Barcelona and AC Milan, at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 26, 2006. (AP Photo/Luca Bruno)
Barcelona's Ronaldinho of Brazil controls the ball as AC Milan's Jaap Stam of the Netherlands, center, and Andrea Pirlo look on, during a Champions League, second leg, semi-final soccer match between Barcelona and AC Milan, at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 26, 2006. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Ο Αντρέα Πίρλο σε συνέντευξη του αποκάλυψε τη μυστική συνάντηση που είχαν με τον Πεπ Γκουαρντιόλα και το ενδιαφέρον του να τον πάρει στην Μπαρτσελόνα.

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την αποκάλυψη για τις επαφές του με τη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2010 ο Αντρέα Πίρλο αναφέρθηκε σε ένα ακόμα συμβάν το οποίο δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας.

Αυτό είναι η μυστική του συνάντηση με τον Πεπ Γκουαρντιόλα το ίδιο καλοκαίρι όταν εκείνος ήταν προπονητής στην Μπαρτσελόνα και ο Ιταλός μέσος αγωνιζόταν στην Μίλαν.

"Όταν αγωνιζόμουν στη Μίλαν παίξαμε ένα φιλικό παιχνίδι στη Βαρκελώνη και μετά από αυτό ο Πεπ Γκουαρντιόλα με φώναξε στο γραφείο του μέσα στο γήπεδο. Με ρώτησε εάν θα επιθυμούσα να παίξω στην Μπαρτσελόνα. Ήταν εξαιρετικό για εμένα ότι με φώναξε στο γραφείο του και μου είπε κάτι τέτοιο. Εκείνη, όμως, τη στιγμή η Μίλαν δεν θα με άφηνε να φύγω" τόνισε χαρακτηριστικά ο Αντρέα Πίρλο.

Πριν από περίπου ένα χρόνο είχε μιλήσει για το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης προς το πρόσωπο του: "Το 2010 θα μπορούσα να είμαι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και αρκετοί παίκτες προσπάθησαν να με πείσουν να το κάνω. Είχα όμως συμβόλαιο με τη Μίλαν και δεν μπορούσα να κάνω κάτι για να φύγω".

Βέβαια, ο Ιταλός είχε αποκαλύψει ότι: "Αυτό που μετανιώνω είναι ότι δεν έπαιξα στη Ρεάλ Μαδρίτης ή στην Μπαρτσελόνα". Η αλήθεια είναι και εμείς θα θέλαμε να τον δούμε να παίζει και σε αυτές τις δύο μεγάλες ομάδες.

Photo credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ