ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πικέ σε Σουάρες: "Μη με δαγκώσεις"

Πικέ σε Σουάρες: "Μη με δαγκώσεις"
© REUTERS

Ο Ζεράρ Πικέ αδιαφορεί για το αν δαγκώνει ο Λουίς Σουάρες. Πιστεύει πως με τον Ουρουγουανό επιθετικό η Μπαρτσελόνα μπορεί να νικήσει απόψε (25/10, 19.00, live από το Sport24.gr).

Φαίνεται πως ο Ζεράρ Πικέ έχει αναπτύξει στενή σχέση με τον Λουίς Σουάρες. Η τιμωρία του Ουρουγουανού για τη δαγκωματιά στον Τζόρτζιο Κιελίνι εξέπνευσε και βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή της Μπαρτσελόνα, Λουίς Ενρίκε για το ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης απόψε (25/10, 19.00, live από το Sport24.gr) στο γήπεδο "Σαντιάγο Μπερναμπέου".

Ο Ισπανός αμυντικός παραχώρησε συνέντευξη στη εφημερίδα "Daily Mail" και το κύριο θέμα συζήτησης ήταν ο τέως επιθετικός της Λίβερπουλ.

"Δεν με ενδιαφέρει αν δαγκώνει. Δεν με ενδιαφέρει αν έχει δαγκώσει στο παρελθόν. Γνωρίζει πως δεν είναι ο σωστός τρόπος συμπεριφοράς, αλλά ως ποδοσφαιριστής είναι ένας από πρώτους τρεις με πέντε καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο, οπότε είμαι ευτυχισμένος που τον έχω στην ομάδα μου".

Πικέ σε Σουάρες: "Μη με δαγκώσεις"

Ο Σουάρες δένει τα παπούτσια του Πικέ

" Φυσικά τον πειράζουμε λίγο. Την περασμένη άμυνα σε μια άσκηση με σέντρες ήταν ο επιθετικός και εγώ έπρεπε να αμυνθώ. Ο καθένας μας προσπαθούσε να υπερισχύσει. Του έλεγα "μη με δαγκώσεις". Απλά χαμογελάει όταν του το λέμε".

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής και πρωτάθλητης Ευρώπης πρόσθεσε πως η παρουσία του Σουάρες θα δώσει σκληρότητα στη Μπαρτσελόνα.

" Είναι διαφορετικός παίκτης από εμάς. Έχουμε τον Αντριές Ινιέστα και τον Τσάβι, δύο γλυκούς παίκτες και τους απολαμβάνεις πραγματικά όταν έχουν τη μπάλα στα πόδια, είναι εύκολο στα μάτια. Όχι όμως με τον Σουάρες. Παλεύει για τη μπάλα και στο τέλος πετυχαίνει το γκολ. Στην προπόνηση βλέπει κανείς το υπερ-ανταγωνιστικό χαρακτήρα του. Τον κλωτσάς και δεν πέφτει κάτω. Του τραβάς τη φανέλα και συνεχίζει να πηγαίνει προς το γκολ. Είναι αλήθεια πως έχει αποκτήσει φήμη στην Αγγλία πως πέφτει εύκολα, αλλά αν το κάνεις μια φορά στην Premier League, σου "κολλάει" το παρατσούκλι. Βρίσκω πως είναι σωστός παίκτης".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ