ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πικέ: "Μόνο εμείς μπορούμε την ανατροπή"

Πικέ: "Μόνο εμείς μπορούμε την ανατροπή"

Ο Ζεράρ Πικέ ξεκαθάρισε πως θα είναι δύσκολο για την Μπαρτσελόνα να κάνει την ανατροπή, αλλά τόνισε πως είναι η μοναδική ομάδα που θα μπορούσε να πετύχει κάτι τέτοιο.

Μάχη μέχρι τέλους είναι έτοιμη να δώσει η Μπαρτσελόνα για να περάσει στον τελικό του Champions League.

Οι Καταλανοί μετά το 4-0 του πρώτου παιχνιδιού βρίσκονται επί της ουσίας με το ένα πόδι εκτός, αλλά ο Ζεράρ Πικέ εξακολουθεί να πιστεύει στην ανατροπή κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου.

"Η ομάδα είναι πολύ καλή και θα κάνει τα πάντα για να περάσει. Ο σύλλογος αντιπροσωπεύει πολλά. Θα παλέψουμε για να μείνουμε ζωντανοί ς το τέλος.

Γνωρίζω πως είναι δύσκολο να πιστέψεις μετά το 4-0. Η μόνη ομάδα που μπορεί να το γυρίσει είμαστε εμείς. Μπορούμε να νικήσουμε τον καθένα. Πρέπει να είμαστε οι εαυτοί μας περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Το να σκοράρουμε ένα γρήγορο γκολ θα μας δώσει αυτοπεποίθηση".

Ακόμη, σχολίασε για τον Λιονέλ Μέσι και τους φιλάθλους Μπάρτσα: "Μας δίνει αυτοπεποίθηση η παρουσία του Μέσι. Θέλουμε να νικήσουμε για εμάς και τους οπαδούς μας. Θα έπρεπε να τους ευχαριστούμε για τη στήριξή τους. Τους χρωστάμε πολλά".

Τέλος, για τη διαιτησία, από την οποία η Μπαρτσελόνα είχε παράπονα στο Μόναχο, είπε: "Θα πρέπει να καταλάβει κανείς τι σημαίνουν αυτά τα νοκ άουτ παιχνίδια. Υπάρχουν διάφορα λάθη και η UEFA θα έπρεπε να χρησιμοποιεί την κατάλληλη τεχνολογία για να μη γίνονται άλλα λάθη. Δε θέλουμε να κάνουν ποτέ λάθη οι διαιτητές, αλλά είναι μία δύσκολη δουλειά"

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ