ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πικέ: "Είμαστε μία οικογένεια"

Πικέ: "Είμαστε μία οικογένεια"

Ο Ζεράρ Πικέ ξεκαθάρισε πως το κλίμα στην Μπαρτσελόνα είναι εξαιρετικό, πως η κόντρα του Λιονέλ Μέσι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο κάνει καλό και στους δύο, ενώ αναφορικά με τον Πεπ Γουαρδιόλα είπε πως "η νοσταλγία μας πληγώνει".

Στην τηλεοπτική εκπομπή "Efectivament" του "TV3" παραβρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Ζεράρ Πικέ, ο οποίος μίλησε για τον εαυτό του, την Μπαρτσελόνα και τους Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο και Πεπ Γουαρδιόλα.

"Κανείς δε φανταζόταν ότι την πρώτη χρονιά θα κατακτούσα τα πάντα. Δεν είναι απλά η καλύτερη χρονιά στην ιστορία του συλλόγου, αλλά στην ιστορία του ποδοσφαίρου" δήλωσε για την πρώτη του χρονιά στους "μπλαουγκράνα" από τη στιγμή που επέστρεψε.

Για την επικείμενη φυγή του Βίκτορ Βαλντές είπε: "Θα το αντιμετωπίσουμε και αυτό, είμαστε η Μπάρτσα. Έχουμε τους Πίντο και Όιερ, δύο εξαιρετικούς τερματοφύλακες που προπονούνται για να φτάσουν το επίπεδο του Βαλντές".

Όσον αφορά τον Λιονέλ Μέσι, σχολίασε αρχικά αστειευόμενος: "Ήταν έκπληξη που πήρε το χρυσό παπούτσι. Κανένας δεν το περίμενε" και προσέθεσε: "Ο Λίο είναι ο καλύτερος χωρίς αμφιβολία. Θα έπρεπε να το απολαμβάνει. Νομίζω ότι η κόντρα του Μέσι με τον Ρονάλντο έχει κάνει καλό και στους δύο. Με τον Ρονάλντο είμαι πολύ καλός φίλος από τότε που έπαιζα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Κριστιάνο είναι ένας υπερήφανος τύπος και έχει τόσο έμφυτο τον ανταγωνισμό που κάποιες φορές κάνει πράγματα που ίσως δε θα έπρεπε, αλλά ποιος είναι τέλειος;".

Ακόμη, για την Μπαρτσελόνα σχολίασε: "Είμαστε μία οικογένεια. Μεταξύ του τεχνικού επιτελείου και των παικτών υπάρχει μία πολύ καλή σχέση. Ο Τάτα είναι ευθύς άνθρωπος, γνωρίζει τι θέλει. Έχει ξεκινήσει πολύ καλά. Επιπλέον, υπάρχει η ίδια πειθαρχία".

Τέλος, για τον Γουαρδιόλα είπε μεταξύ άλλων: "Ο Πεπ πήρε την απόφασή του κι έφυγε. Όσα άφησε είναι πολύ καλά, αλλά πλέον πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Η νοσταλγία μας πληγώνει".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ